torstai 5. huhtikuuta 2018

Hyönteisruokavalio!



No niin, Juhan keittiössä tapahtuu! Tänään alkuruoaksi olisi tarjolla hieman normaalista poikkeava omena-bataatti kasvissosekeitto a'la caffitella ja pääruoaksi on valmistumassa vanha kunnon makaronilaatikko a'la lidlin -30% jauheliha. Sen verran huomautuksena, että tarkoitus ei ollut ostaa kaupasta mitään alennusjauhelihaa vaan nappasin sen hieman niin kuin vahingossa sieltä kylmäaltaasta kun meille miehille se on ihan sama mikä sieltä käteen sattuu. Noh, joka tapauksessa se mistä tällainen ruoanvalmistus innostus meikäläisellä lähti käyntiin oli se, kun aamulla törmäsin joidenkin ituhippien mainostamaan hyönteisruokavalioon. Siis mistä lähtien ihmiset ovat alkaneet syömään jotain h*lvetin p*skakärpäsiä ja kastematoja kysynpähän vaan? Sen verran kiinnostus kuitenkin aihetta kohtaan heräsi, että kahlasin hieman tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa ja eikö mitä, siellä joku kärpästen paras kaveri kyseenalaisti tämän uuden hyönteisruokatrendin otsikolla ruoaksi kasvatetulla jauhomadollakin on tunteet. Siis mitä ihmettä, mikä ihmisiä oikein vaivaa, mihin h*lvettiin tämä maailma on oikein menossa??? Omassa nuoruudessa idut jotka ovat nykyään varsin normaaleja salaatinlisukkeina olivat jotain lähes spookia, mutta nykyään ohi lentävä sudenkorentokin jo nähdään mahdollisena ravinnon lähteenä. Se on tietenkin jokaisen oma asia mitä haluaa syödä, mutta miettikääpähän hieman, jauhomatoja sekä heinäsirkkoja, hyh hyh!!! Toisaalta olisihan se tietenkin ihan kätevää kun ei tarvitsisi ottaa luonnonhelmaan suuntautuvalle piknikille eväskoria mukaan. Popsisi vaan kaikki vastaan tulevat ampiaiset ja ristihämähäkit poskeensa, mutta kuitenkin, hyönteisruokavalio, salli minun nauraa, hah hah!!!! Myönnän, olen hieman ennakkoluuloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti