torstai 18. tammikuuta 2018

Pappa-look!

Tässä kun on maannut neljättä päivää tuon sählyn vammauttaman jalan kanssa niin alkaa jotenkin tökkimään. Sen verran asiassa on kuitenkin edistytty, että tänään sain tukisukkahousut. Kyllä, tai tarkemmin ottaen ne on kompressiosäärystimet. Niiden pitäisi auttaa liikkumaan kivuttomammin ja täytyy kyllä sanoa, että kävely onnistuu hieman paremmin, mutta sellainen repivä kipu vaivaa varsinkin väärissä liikkeissä. Näiden tukisukkahousujen pitäisi edes auttaa myös siihen ettei tällaisia vammoja pääsisi tulemaan jatkossa enää niin herkästi, siis sitten kun tästä joskus toipuu pelikuntoon. Kai se on vaan myönnettävä vanhuuden tulleen ja alettava kulkemaan sukkahousuissa, sillä tämä oli jo toinen kerta muutaman vuoden sisällä tätä samaa vaivaa samassa jalassa. Tästä ei oikeastaan puutu enää muuta kuin olkihattu, kävelykeppi ja tena for men niin pappa-look on taattu

2 kommenttia:

  1. Itse olen keski-ikäinen mies ja käytän ihan oikeasti tukisukkahousuja. Ne auttaa lymfakiertoon, ja poistaa särkyä jalasta paljon paremmin kuin kipulääkkeet. En osaa enää edes pitää niitä mitenkään noloina asioina. Eihän ne näy kenellekään housujen alta, ja paljon terveellisemmät kuin kourallinen särkylääkettä päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen itsekin kuullut niiden auttavan monenmoiseen. Hieman kieli poskessa tuota kirjoitin ja tulen itsekin käyttämään jatkossa noita säärystimiä. Ei ne ole todellakaan millään tapaa nolot ja se on hienoa, että ne auttaa. Tsemppiä jatkoon.

      Poista