keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Fifty Shades of Grey!

Nykyaikaistettu emmanuel!


Kyseistä elokuvaa on hehkutettu mediassa rohkeana ja seksiä tihkuvana. Itse en ole kyseistä elokuvaa sattuneista syistä nähnyt ja epäilen etten tule koskaan näkemäänkään. Silti lehtien otsikointi herätti jonkin asteista mielenkiintoa, olenhan terve heteromies ja ylpeä siitä.

Suomessa alastomuutta ei kummeksuta millään tasolla verrattuna moneen muuhun maahan, esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Alastomuus on meillä täällä peräpohjolassa ihan normaalia, saunaperinne pitää siitä huolen. Silti elokuvissa esiintyvä alastomuus saa aina meidät vanhat sekasaunojat kiinnostumaan, lukuunottamatta kukkahattutätejä/setiä.


Siveellisille amerikkalaisille ja engelsmanneille tällainen elokuva saattaa aiheuttaa hetkellisen raiteilta suistumisen ja se on nykymaailmanaikaan aavistuksen outoa. Internet on pullollaan pornoa ja se on lähes jokaisen ulottuvilla ja siitä huolimatta vauhkotaan tällaisesta julkisessa levityksessä olevasta pehmoilusta.

Nykyaikaistettu emmanuel, jota myydään voimakkaasti seksillä. Hmmm...emmanuel oli aikanaan todella tuhma elokuva, pitäisiköhän sittenkin käydä katsomassa Fifty Shades of Grey?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti