torstai 12. helmikuuta 2015

Salielämää!

Outoja ihmisiä!
Viime viikon keskiviikkona iskenyt "ebola-kuume-hiv-flunssa-lapamato" tauti selätetty ja viisi "tervettä" päivää takana, joten peilisali kutsui taudin riuduttamaa keski-ikäistä miestä. Peilisalin pihaan päästyäni huomasin ilokseni, ettei pyörätelineen edustaa tukkineet tällä kertaa amis-jannujen mopot. Saisi siis ihan rauhassa "reenata" kuulematta juttuja heidän ammattikoulu kavereidensa käsittämättömistä penkkituloksista, sekä näkemättä heidän sääliviä, mutta samalla virnuilevia katseitaan tällaista keski-ikäistä pullamössömiestä kohtaan. En tiedä miten sellaisen ilmeen voi normaali ihminen saada aikaan?
Peilisalin vastaanottoon päästyäni minulle ilmoitettiin vastaanoton nuoren naisen toimesta, "senioreiden keppijumppa alkaa viiden minuutin päästä, joten herralla alkaa olemaan kiire". Katsoin häntä silmiin, kaivoin esiin kulkuun oikeuttavan jäsenkortin, asetin sen lukijaan ja en sanonut hänelle mitään, sillä v-käyrä alkoi näyttämään heti punaista. Minähän olin menossa "REENAAMAAN", enkä mihinkään pappa-mummo jumppaan!Ilmeisesti tauti oli syönyt minua sen verran, että näytin paikallisen palvelutalon asukkaalta. Noh, vihdoin ja viimein pääsin salin puolelle ja edessä oli selkä"reeni", jonka ajattelin aloittaa taljalla. Ei aikaakaan, kun selän takaa kuulu naisen kysyvä ääni, "onko täällä näkynyt kiveksiä"? Sisäistettyäni kysymyksen minulla meinasi revähtää pohkeet. En tiedä miten se on mahdollista, sillä taljavedossa harvemmin käytetään pohkeita työtä tekevänä lihaksena. En normaalisti järkyty kovin herkästi, mutta tämä nuoren naisen esittämä kysymys tuli niin puskista, ettei sellaiseen voi varautua millään tapaa. Onneksi nainen löysi hukassa olleet "kivekset" ilman minulle langetettua itsensäpaljastus syytettä, sillä hän etsi taljoissa käytettävää narun pätkää, jossa on isot pallot molemmissa päissä. Täytyy kyllä sanoa, peilisalilla käy v...n outoa porukkaa, siis itseni lisäksi!!!
Treeni kulki taustoihin nähden ihan jees. Tarkoitus oli vetää kevyt treeni läpi, jotta saisi sairauden myötä muodostuneet kuonat liikenteeseen elimistöstä. Salin jälkeen olo oli loistava, toisi sanoen treeni palveli tarkoitustaan. Huomenna uudestaan aavistuksen kovemmalla intesiteetillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti