torstai 16. heinäkuuta 2015

Remontti-Reiska!Päivän ajatuslista; Oho, tää on aavistuksen pitkä. Kas, siitäpä tulikin hiukan lyhyt. Mites nämä kulmat ovat aivan erilaisia ja eivät käy toisiinsa. Jahans, naulat loppuivat viimeistelynaulaimesta. Tässä vaiheessa hermot alkoivat olemaan aivan loppu. Sen tilan saavuttamiseen ei mennyt kuin kaksi tuntia asunnon listoitusurakan aloituksesta ja edessä ei ollut kuin iso kasa mihinkään sopimattomia listan pätkiä.
Lasten suusta; Iskä miks sää könttäät siellä lattianrajassa. Ei saa kiroilla. Meillä on nälkä, käydäänkö pizzalla. Tuijottelin lapsia lattian rajasta sanomatta yhtään mitään, kunnes puhelin soi.

Lehtimyyjän suusta; Hyvä herra, nyt olisi mahtava lehtitarjous...tuut tuut tuut.
Lasten suusta; Iskä, miksi sinä löit soittajalle luurin korvaan? Eikös se ole kovin epäkohteliasta? Jälleen tuijotin lapsia sanomatta mitään.
Tästä kaikesta ei olisi puuttunut muuta kuin ovikellon ääni ja kylään tuppaava anoppi. Se olisi ollut kuin piste iin päälle. Tykkään remontoida, mutta alun perin olin ajatellut hoitavani asunnon remontin kesälomani ensimmäisen viikon aikana ja nyt siihen on kulunut koko h..vetin neljä viikkoa erinäisistä viivytyksistä johtuen, jotka eivät tosiaankaan johtuneet itsestä vaan tavarantoimittajista. Onneksi pääsee ensiviikolla töihin lepäämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti