perjantai 28. elokuuta 2015

Helsingin sanomat!

Päivän HS: Ilomäen kolumni kertoo tämän päivän menosta juuri niin kuin se on. Päivän trendejä ovat Ilomäen kirjoituksen mukaan gluteiini yliherkkyys, keliakia ja se että pomosi on narsisiti, vaikka asia ei oikeasti edes ole näin.
Tämän lisäksi keittiö-psykologit määrittävät diagnoosin lähes kaikille joita tuntevat muutaman vauva sivustolta lukemansa keskustelu ketjun perusteella. Loppu dilemman ollessa, "joo, hullu se on".
Jos itse tai lapsi alkaa oireilemaan jotain sairautta, diagnoosi etsitään mm. suomi24 sivustolta, ennen kuin mennään lääkärille joka ei tiedä kuulema mistään hevon-helvettiä.
Tämän lisäksi jokainen maahan tuleva pakolainen on raiskaaja, tai vähintään naisten hakkaaja. Autoilijoitakin pitää pelätä, varsinkin jos on liikkeellä fillarilla ja rekkakuskin ovat lastenmurhaajia. Eläinrääkkääjätkin ovat kuulema keksineet uusia keinoja koirien rääkkäämiseen, kauppojen parkkipaikat. Olkaa tarkkoina, jos näette koiran autossa, soittakaa poliisit välittömästi paikalle ja estäkää rääkkääjän mahdollinen pakeneminen vaikka väkivalloin. Pahin asia on kuitenkin se, että lastentarhatädit antavat hoitolasten syödä ihan tahallaan myrkkymarjoja!
Sitä vaan, ettei vaan olisi siellä omassa kupolissa hieman liian kovat paineet, joka on johtanut yliherkkyyteen, josta syntyy isoja ongelmia mm. näkemällä asioita mitä oikeasti edes tapahdu? Hyvää perjantaita vaan kaikille, myös teille jotka pidätte läheisistä parempaa huolta kuin itsestänne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti