keskiviikko 19. elokuuta 2015

Käsienpesukurssi!

Teollisuudessa työskentelevien ihmisten pitää käydä jos jonkinlaista kurssia ja koulutusta. Ensiapu-, tulityö ja työturvallisuuskurssit etunenässä ovat arkipäivää koulutusrepertuaarissa. Enemmistö koulutuksista on tarpeellisia ja kurssien ja koulutusten jälkeiset tulokset ovat osoittaneet niiden positiivisen vaikutuksen mm. työtapaturmien vähenemisenä.
Noh, nyt kuitenkin tuli vastaan sellainen kurssi minkä järjestämistä kyseenalaistan, varsinkin metalliteollisuudessa, vaikka sille on varmasti järkevät perusteet olemassa, KÄSIENPESUKURSSI!!! Käsienpesun vaikutus työterveyteen on ilmeinen, mutta jokainen järkevä ihminen pesee kätensä automaattisesti esimerkiksi ennen ruokailua. Näinä aikoina kun kilpailukyvyn kanssa on muutenkin suuria ongelmia, siis ainakin hallituksen mielestä niin järjestetään kaikkea tälläistä. Kaikenlisäksi hinta kyseiselle kurssille on sitä luokkaa, että köyhällä ei ole varaa ostaa sen jälkeen edes saippuaa.
HUOM!!! Jos joku taho järjestää nenän niistämis kursseja niin ilmoitelkaas. Olen hieman epävarma että kannattaako sijoittaa ennemmin nessuihin, vai ajaako normaali wc-paperi saman asian nenää niistäessä?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti