keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen!

Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen!


Tästähän seuraa se, että valtio aloittaa työntekijäpuolen kyykyttämisen EK:n tuella, vai olisiko se sittenkin niin, että EK aloittaa työntekijöiden kyykyttämisen valtion tuella. Tiedä häntä, mutta toivottavasti AKT:n asenne tarttuu myös muihin liittoihin. Jos muutkin liitot lähtevät samalle linjalle niin sehän tietää Sipilän, eli tämän SSS-hallituksen kaatumista. Nyt kuuluukin vain yksi kysymys, onko työntekijäpuolella vara lähteä taistelemaan etujensa säilyttämisestä?


Mikäs tilanne sitten oikeasti on? Samalla kun hallitus työntää EK:n tuella Suomea yhä syvemmälle suohon niin he vielä kehtaavat syyttää työntekijöitä ahneiksi ja syyllisiksi tähän alati pahenevaan tilanteeseen. Siitä syystä työntekijäpuoli joutuu maksumieheksi ja ne keinot eivät ole kenenkään etujen mukaisia. Nyt olisi hallituksella peiliin katsomisen paikka, sillä muussa tapauksessa työtaistelut ovat ainoa ja oikea ratkaisu tähän tilanteeseen. Ihmisten kulutus on ainoa tapa saada tämä maa takaisin raiteilleen ja hallituksen kaavailema pakkolakipaketti ei tue Suomen kulutusta millään tavalla, päinvastoin. Toinen asia mikä ihmetyttää, samaan aikaan kun hallitus UHKAILEE vievänsä omilta kansalaisiltaan ne vähätkin varat niin virkamiehet etsivät pakolaisongelmaan lisää rahaa valtionkassasta 500 miljoonaa jotta nämä eivät kuole nälkään ja kylmyyteen.

Vaikea tilanne, mutta edelleenkin ihmetyttää miksei kukaan muista enää tätä isoon ääneen keväällä huudettua vaaliteemaa "yhdessä Suomi nousuun". Siitä ei ole tietojaan kun oppositio räksyttää ja hallitus uhkailee. Ihme touhua sanon minä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti