tiistai 2. kesäkuuta 2015

Maksumuistutus!

Sama pää kesät talvet!


Sain tuossa päiväpostissa maksumuistutuksen maksamatta jääneestä laskusta. Olin aivan satavarma maksusuorituksesta ja niinpä kävin tarkastamassa asian verkkopankista. Siellähän suoritus näkyi, mutta olin epähuomiossa maksanut sen suorituksen väärään paikkaan. Toisin sanoen muistutus oli aiheellinen.


Noh, soitin väärälle maksunsaajalle, tai oikeastaan sen asiakaspalveluun. Arvatkaapa kaksi kertaa löytyikö heidän järjestelmästään kyseistä 400 euron suoritusta, EI LÖYTYNYT!!!! Toisin sanoen kyseinen suoritus on mennyt mörön perseeseen. Asiakaspalvelija pyysi lähettämään maksukuitin saatekirjeen ohessa yms kaikennäköisiä muita todisteita. Alkoi niin v*tuttamaan että löin neidille luurin korvaan.


Minä se sitten aina "välillä" osaan järjestää itselleni ylimääräistä ohjelmaa. Omron-verenpainemittari on huutanut puhelusta lähtien suoraa huutoa lääkekaapissa, ja jälleen kerran ilman fyysistä kontaktia. En ole millään tapaa väkivaltainen yksilö, mutta jälleen kerran tekisi mieli hakata joku. Tässä tapauksessa oikea kohde olisin minä itse, siis tämän sotkun alku ja juuri. Kaikki yltiöpositiiviset, älkää tulko taputtelemaan ainakaan tänään olkapäälle "ihana päivä ja kyllä se siitä" saate sanoilla. Ei nimittäin hermo välttämättä kestä sellaista osanottoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti