sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Salielämää vo10!

Arnold's golden six!


Hieman uutta juttua tuohon salipunnertamiseen. On tuossa tullut väännettyä 4-jakoisella ohjelmalla jo vuosia. Se on toiminut hienosti, mutta välillä tarvitsee motivaatio säilyttämiseksi jotain uutta.


Noh, ei muuta kuin tuumasta toimeen ja kesän ajaksi saliohjelma remonttiin. Vanha kunnon Arnoldin Golden six kehiin, toki hieman modattuna.


Hack-kyykky/maastaveto 4x10
Penkki 3x10
Leuanveto 3xmax
Takaolkapäät 3x10
Pystypunnerrus/vipunostot 4x10
Hauis seisten/scott-penkissä 3x10
Pohkeet vaakaprässi/istuen 4x15
Vatsarutistus/jalkojen nosto roikunnassa 4x15
selänojennus lisäpainoilla 4x15


Tarkoitus on lisätä "tankoon" joka kerta lisää painoa, joten palautumisen kannalta G6:n aloituspainot olivat itsellä tarkoituksella "maltilliset". Voin sanoa jo toisen treenin jälkeen, tämä toimii. Tällainen keski-ikäinen mies on kohtuu romuna treenin jälkeen. Kun aikaisempi, korkeintaan kahden lihasryhmän kerta treenistä vaihtaa koko kropan treeniin niin tietää kyllä tehneensä. Kunnon shokkihoitoa koko kropalle. Tämän lisäksi treenikaverina on oma vaimo, joka on aina yhtä vaativa niin kotona kuin salilla niin treeni menee varmasti perille.


Seuraavat kolme kuukautta näyttävät mihin kaikkeen tällaisesta kivikautisesta treenistä on. Kropan kuuntelu on ensiarvoisen tärkeässä asemassa riittävän syömisen kanssa. Treeni on tarkoitus tehdä kolme kertaa viikossa, mutta itsellä treenikierto on yhdeksän päivää, koska perusruoalla ei tällainen kehäraakki palaudu enää millään. Lihashuolto on myös ensiarvoisen tärkeässä asemassa, niin kuin kaikissa muissakin ohjelmissa. Jumi on voimaa sanonta ei johda kovinkaan pitkälle. Täytyy kuitenkin sanoa, treeniin tuli hitosti lisää intoa. Suosittelen lämpimästi, sillä hukkaan tällainen treeni ei koskaan mene, sanokoot joku mitä tahansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti