torstai 31. maaliskuuta 2016

Mistä on Suomalainen mies tehty?

Mistä on Suomalainen mies tehty? Noh, tämän päivän perusteella mm. pannullisesta kahvia, mahdollisimman hankalasti vaihdettavista loisteputkista, isoista laskuista ja kaikennäköisistä vitamiineista. Niistä on Suomalainen mies tehty!

Kiva olla taas lomalla. Sellaisesta kevyestä loma chillailusta ei ollut tänään tietoakaan, sillä päivä on mennyt tekemättömien kotiaskareiden merkeissä. Esimerkkinä puolivuotta pimeänä ollut keittiön loisteputken vaihto. Lamppujen vaihto on jostain syystä lähes ylitsepääsemätön homma. Ne tulee vaihdettua vasta silloin, kun huoneisto viimeinenkin valonlähde pimenee ja näin ollen pimeän aikaan joutuu liikkumaan käsikopelolla. Lampunvaihdon lisäksi tämän päivän työlistalla on ollut myös ensitalven polttopuiden tekoa. Se on aina mukava heilua sahan sekä kirveen kanssa pihassa ja välillä vilkuilla liian uteliaita naapureita vihaisesti, samalla tietenkin moottorisahaa huuattaen. 

Niinpä niin, ei ole helppoa olla mies nykypäivän Suomessa, sillä välillä elämä tuntuu melkoiselta työleiriltä jossa vaatimustaso nousee kokoajan. Pitää osata käyttää kondomista konekivääriin, kuitenkin olemalla samalla hellä, mutta määrätietoinen. Voi p*rkele sanon minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti