maanantai 7. marraskuuta 2016

Mistä tietää, että on maanantai?

Positiivisella asenteella tähänkin aamuun! Voin kertoa, parin tunnin yöunilla herätyskello kuulostaa klo 5:30 ihan maailmanlopulta. Saatuani itsesi ylös viidennentoista torkkuherätyksen jälkeen ja laahustaessani keittiöön aamupalan tekoon astuin ensimmäisenä kissan oksennukseen,
-"syvä huokaus"!
Eihän siinä auttanut muu kuin alkaa siivoamaan. Sen verran, että se oli varsin leppoisaa hommaa keskellä yötä varsinkin, kun verenpaineet oli ihan tapissa. Saatuani oksennukset siivottua ja lattian kiiltämään niin ei muuta kuin uudella tarmolla kohti jääkaappia. Avatessani jääkaapin ovea tunsin jalkani alla jälleen jotain märkää. Kappas, toinen oksennuslammikko. Siinä vaiheessa joutui jo sanomaan ääneen, " joo minä tiedän, tänään on MAANANTAI"! Jotenkin tuntuu kohtuuttoman kovalta tämä elämä välillä, mutta onneksi minulla on positiivinen luonne niin pikku vastoinkäymiset ei haittaa!!!

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä niin ihana tämä sinun positiivinen luonteesi! Luen näitä alakerran isännälle ääneen. Hän niin samastuu tuollaisiin "ketä se haittaa jos ruuvimeisseli on viikon keittiön pöydällä" -juttuihin, no ehkä laihdutustarinaan myös. Laita vaan lisää tulemaan näitä.

    VastaaPoista