torstai 22. kesäkuuta 2017

Juhannustaiat!Juhannustaiat ovat kuuluneet kautta aikain suomalaiseen juhannusperinteeseen. Itse olen pitänyt niitä aina naisten juttuna. Jos joku mies kuitenkin haluaisi niitä testailla niin ajattelin hieman muokata niitä miehisempään suuntaan, niin ei näytä ihan niin homolta sitten kun niiden toimivuutta testaillaan.

1. Kun juhannusyönä asetat vastakkain kaksi peiliä, niin aamulla tukka pystyssä herätessäsi todennäköisesti mietit, että mitä v*ttua täällä on tapahtunut.
2. Laita nukkumaan mennessäsi vasemman jalan sukka väärinpäin jalkaan, niin näet todennäköisesti seuraavan pyykinpesun jälkeen yhden puhtaan parittoman sukan.
3. Lakaise juhannusyönä makuuhuoneesi lattia alasti, vain punainen rihma vyötäisilläsi, vyölaukkukin käy niin ei tarvitse alkaa heti juhannuksen jälkeen imuroimaan.
4. Mies, voit nähdä entisen rakastettusi poliisimaijan lasin läpi, kun kierrät taloyhtiön saunan naisten juhannussaunan aikaan kolmesti ja katsot sitten saunassa olevasta "luukusta" sisään. Tämän taian yhteydessä sinulla tulee olla kuitenkin jokin verran rahaa, muuten pahat voimat uhkaavat sinua maksamattomien sakkojen vuoksi.
5. Heitä juhannussaunan jälkeen ainut vasta saunan katolle, varsinkin jos olet ensimmäinen saunoja, mutta pidä heittokäsi tarkkana, sillä siitä suunnasta, minne vastan pää (kädensija) osoittaa tulee todennäköisesti tuleva tappelukaverisi.
6. Pysy kokon lähellä ja mielellään siinä suunnassa minne savuaa. Näin voit varmistella vanhaa uskomusta, jonka mukaan savu seuraa lampaan n**siaa.
7. Kun kokko on melkein palanut, hyppää tuulipuku päällä sen yli. Näin varmistat sen, että sukulaiset pääsevät todennäköisesti lukemaan seuraavan viikon lehtestä sinun nostattaneen juhannuksena menehtyneiden lukumäärää yhdellä.
8. Kuuntele koko juhannus käen kukuntaa, jos ei muuten niin sitten vaikka youtubesta, sillä tavalla näet itsesi ja läheisiäsi kunnossa juhannuksenkin jälkeen.

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti