torstai 1. kesäkuuta 2017

Nukkumatti!

Tilasin unihiekkakuorman tiistai-ilta yhdeksäksi. Puoli yhdentoista aikaan katselin vielä kelloa ja totesin, että Matti oli ilmeisesti unohtunut katsomaan huutokauppakeisaria ja heti perään Armanin täällä pohjantähden alla. Tästä huolimatta keskiviikko aamu oli ihmeen kivuton. Oli jotenkin niin oudon pirteä olo, että epäilin jonkun vaihtaneen illalla ottamani magnesiumit salaa LSD:ksi. Tänä aamuna, tai paremminkin aamuyöllä varttin yli neljä tämä Matin tiistainen ohari sitten konkretisoitui. Herätyskellon soidessa luulin ensiksi sokeutuneeni, mutta selvisin pelkällä säikähdyksellä sillä en ollut vaan saanut silmäluomiani auki. Vihdoin kun nämä omaa elämäänsä eläneet silmäluomet aukesivat niin niistä lähtenyt ääni oli lähes samanlainen kuin meidän jääkaapin kuivista ovisaranoista. Ääni oli ilmeisesti sen verran kova, että kissatkin heräsivät ja tulivat ihmettelemään tätä outoa narahdusta. Sitä vaan, jos yövuorot eivät tee hyvää ihmisen terveydelle niin ei nämä aamuyö herätyksetkään mitään herkkua ole, varsinkaan näin useilla olemattomilla yöunilla putkeen. Jos joku näkee tätä Mattia jossain niin lyökää sitä nyrkillä kasvoihin ja sanokaa minulta terveisiä. Kysynpähän vaan, että miten niinkin harmittoman näköinen jannu voi olla näin epäluotettava?!?

4 kommenttia:

 1. Sitä tyyppiä ei usein täälläkään näy, vaikka kuinka on tilattu. En enää luota siihen yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kannata luottaa. Hän on epäluotettava hiippari ;)

   Poista
 2. N-Matin epäluotettavuudesta on kokemusta lounaisessa Suomessakin, hylkää heti kolmen tunnin jälkeen ja ilkkuu ikkunaverhojen takana koko aamuyön. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan menee. En tiedä, mutta jotenkin vaan tuntuu, että matin palvelut huononee vaan vuosi vuodelta. Mistä lie johtuu? Vahva epäilys ainakin itsellä, että olisiko nukkumatti palvelut ulkoistettu peräti viroon asti ;)

   Poista