sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Parisuhteen vaimennus!

Seitsemäs työpäivä menossa putkeen ja neljä olisi vielä edessä. Joku voisi pitää tätä kohtuuttomana, mutta minusta se ei ole sitä varsinkaan, kun tämän jälkeen meikäläisellä alkaa yli neljänviikon loma. Tässä vaiheessa alkaa väkisinkin ajattelemaan sitä, siis sitä mitä lomalla tekisi. Itsellä ei ole varsinaisia lomasuunnitelmia, eikä vaimokaan ole mistään ihmeellisemmästä meikäläistä informoinut, joten edessä olisi sellaista rentoa lomailua ilman varsinaista päämäärää. On kuitenkin yksi asia mitä olen tässä muutaman päivän suunnitellut, ajattelin nimittäin pitkästä aikaa panostaa oikein parisuhteeseen.

Tilasin tuossa toissaviikolla meidän toiseen autoon iskunvaimentimet ja ne tuli viime maanantaina postimiehen toimesta oikein kotiovelle asti. Olin jopa hieman yllättynyt suomen postin nopeasta palvelusta ja kiitinkin tätä postipatea oikein kädestä pitäen. Tämän jälkeen nostin nämä monttujenvaimentajat meidän keittiönpöydälle ja siinähän ne vaimentimet vieläkin lojuvat. En ole yksinkertaisesti vaan saanut itsestäni tällaisessa työrupeamassa niin paljon irti, että olisin siirtänyt ne tästä välivarastosta varsinaiseen varastoon odottamaan asennusta. Me asutaan kuitenkin toisessa kerroksessa ja ne pitäisi viedä kellariin asti. Meillä on kyllä melkoisen kookas keittiön pöytä, sellainen 8-10 hengen syöttämö ja mielestäni ne mahtuvat siinä väliaikaisesti olemaan, mutta vaimo ei oikein arvosta niitä siinä pöytäliinalla kukka-asetelman vieressä. Ne pilaavat ilmeisesti fengshuin, eli ne eivät sovi keittiön verhojen kuosiin tai jotain, näin minä asian järkeilin. Nyt tilanne alkaa olemaan sitten sellainen, miten sen nyt nätisti sanoisi, sanotaanko nyt vaikka niin, että vaimon mielen vaimennus alkaa olemaan lopussa tämän asian suhteen.

Noh, nyt on ensimmäisen lomaviikon ainut suunniteltu teko valmiiksi mietitty ja mahtaa vaimo olla yllättynyt, kun vaimentimet häviää siitä pöydältä jo ensimmäisen lomaviikon aikana. Saattaa pian tarjota siitä hyvästä meikäläiselle muutakin kuin jyrkkiä mielipiteitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti