maanantai 9. maaliskuuta 2015

Eduskuntavaalit 2015!

Politiikka on perseestä!


Vaalit lähestyy ja paskan puhuminen vaan lisääntyy. Suomen pelastamiseksi esitellään vanhoja ideoita uusina, joiden toimimattomuus on jo todettu monta kertaa. Toisin sanoen köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu. Verot ylös ja tuet alas ja sen jälkeen kehoitetaan ihmisiä kuluttamaan, jotta saadaan maan talous nousuun. Mietin asiaa hetken ja totesin ettei älyni ilmeisesti riitä tajuamaan sitä miten nämä toimet tukee kansalaisia, kertoisiko joku viisaampi? Esimerkki, jos minulla on nyt varaa laittaa asumismenojen jälkeen 500 €/kk ruokaan, vaatteisiin, työmatkoihin(vakuutukset, auton ylläpito, polttoaineet) ja harrastuksiin. Veronkorotusten ja tukileikkausten jälkeen sitä on enää 470€/kk! MITEN MINÄ VOIN TUOLLA YHTÄLÖLLÄ LISÄTÄ KULUTUSTA, KERTOKAA TYHMÄLLE!!!


Kehitysavulla, joka on noin 0,7% BKT:sta, rahaksi muutettuna noi 1,1 miljardia euroa pois mm. Suomen vanhustenhuollosta, julkisesta terveydenhuollosta ja tieverkoston kunnossapidosta. Tämän lisäksi miljardi menee tähän samaan toimintaa, se naamioidaan vaan erinimiseksi. Tällä kahdella(2)miljardilla rahoitamme YK:n virkamiehiä ja tuemme korruptiota ympäri maailmaa, vain murto osa kehitysavusta menee oikeasti avun tarvitsijoille.


Itse lopetin esimerkiksi SPR:n tukemisen tsunami katastrofin jälkeen. Laitoin silloin aikoinaan huomattavan summan omista vähistä rahoistani SPR:n kautta tsunamin uhreille. Arvatkaapas monta euroa niistä meni kohteeseen, 0 euroa!!!


En seuraa tai ole kiinnostunut politiikasta laisinkaan, mutta tuo joka päiväinen paskanjauhaminen medioissa saa rauhallisemmankin miehen verenpaineen nousemaan. Miettikää oikeasti tulevia vaaleja. Moni protestoi jättämällä äänestämättä, se on virhe! Äänestäkää oikeasti sellaisen puolueen ehdokasta, joka ajattelee isänmaan etuja. Äänestäminen on ainoa oikea tapa päättää tämä paskanjauhaminen ja Suomen alas ajaminen.


Vielä yksi kysymys jota en ymmärrä. Jos minulla on talosta räystäs rikki ja sen verran rahaa että saan sen korjattua. Siinä vaiheessa naapuri tulee lainaamaan raahaa, että pääsee baariin ryyppäämään. Onko siinä vaiheessa viisainta korjata se oma räystäs vai siirtää korjausta, että naapuri pääsee ryyppäämään? Minun mielestä se räystäs pitäisi korjata, mutta nykypäättäjien mukaan sen minkä voit tehdä tänään, voit tehdä myös joskus myöhemmin. Olen minä vaan niin tyhmä, kun en tajua mikä on parasta omia etuja ajatellen!!!! Noh, pääasia että naapuri pääsee pitämään hauskaa


Tietenkin helppo se on katsomosta huutaa, tulepa itse kentälle pelaamaan. Huutelen silti niin kauan kuin minulla on äänioikeus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti