maanantai 23. maaliskuuta 2015

Temptation Island Suomi!

Laatu viihdettä!


Päätin katsoa viikonloppuna kaksi uusintana esitettyä temptation island jaksoa. Katsoin jaksot silmääni rapäyttämättä alusta loppuun asti. Ensimmäinen kysymys oli, että miksi?!? Sen jälkeen kävin tsekkaamassa katsojaluvut, ne oli vajaat 200 000 katsojaa varsinaisella esityskerralla. Sen jälkeen heräsi toinen kysymys, kuka katsoo?!?


Ohjelmasta jäi jotenkin tyhjä olo. Sellainen, että eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä kuin harrastaa parisuhteella pelleilyä. Tietenkin se on jokaisen oma asia mitä tekee, mutta yksikään näistä parisuhteissa olevista "kilpailijoista" ei ole vakavasti otettavia.


Jos saarella olisi 20 vuotta paskassa suhteessa olleita ihmisiä leikkimässä tunteillaan, siinä alkaisi olemaan otetta. Sellaiset pariskunnat ottaisivat kunnolla kuppia niin lopputulos olisi selvä. Tietenkin se olisi hieman katsojalukuja alentava tekijä, kun suurin osa ei jaksaisi katsoa keski-ikäisiä kaljamahaisia sovinisti miehiä, joilla ei enää ota eteen humalassa. Eikä selluliitti perseellä ja kolmen synnytetyn lapsen aiheuttamilla raskausarvilla varustettuja lättätissi naisia, joiden mielestä miehet on sikoja. Siinä olisi kuitenkin otetta. Saisi viihdettä koko rahan edestä ja suurin osa nuorista katsojista miettisi, minusta ei tule koskaan tuollaista. Vastaavasti keski-ikäiset katsoja saisivat huomata, ihan kuin kotona, varsinkin viikonloppuisin.


Noh, anyway. Suurin osa katsojista kyttää sarjaa katsoessaan milloin tapahtuu ensimmäinen akti. Kuka panee ja kenen kanssa, siinä koko sarjan suola. Katsokoot ken haluaa, minä en katso enää toista kertaa. Minulla on kotona ihan tarpeeksi temptation islandia.


Seuraava tarkastelun alle joutuva reality sarja on Aatami etsii Eevaa, jossa nakupellet rantautuvat vastaavanlaiselle temptation island saarelle. Milloinkohan kyseinen sarja alkaa, vai onko se jo alkanut? Täytyypä tarkastaa ohjelmatiedoista. Lupaan katsoa vähintään kaksi jaksoa, eihän ohjelman sisällöstä muuten saa mitään tolkkua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti