torstai 26. maaliskuuta 2015

Salielämää vol 5!

Palautuminen sarjojen väillä!


Kävin tuossa aamutuimaan peilisalilla jumppaamassa selkää. Vaikka olenkin sosiaalinen ja puhelias, silti on paikkoja missä en jaksa jauhaa paskaa, yksi niistä on peilisali. Tänään oli vuorossa selän osalta erikoistekniikkaa, superit samalle lihasryhmälle ilman palautusta. Tälläkertaa liikeparina oli ylätalja v-kahvalla ja alatalja köydellä. Parhaan tehon liikkeistä saa pitämällä painot maltillisina ja keskittymällä itse liikkeeseen. En kyttää kelloa, mutta liikeparin jälkeen pidin noin 1,5 minuutin tauon. Siinä samalla seurailin kolmen miehen porukkaa, joilla suurin keskittyminen meni keskusteluun maailman polttavista aiheista. Tauot sarjojen välillä oli luokkaa 5-10 minuuttia. En tietenkään ole oikea henkilö arvostelemaan kenenkään treenitapoja, mutta tuolla menolla treeni menettää merkityksensä, varsinkin kun keskustelu jatkui myös suoritusten aikoina.


Tunsin kyseisen miesporukan ja ei mennyt aikaakaan, kun kaksi heistä tuli kyselemään hiljaisuudestani. Kerroin heille, etten tullut seurusteluravintolaan vaan kuntosalille. Siitähän se "riemu" sitten repesi. Vittuilun määrä oli uskomaton, tietenkin pilke silmäkulmassa ;)


Salilla käynti on mukava sosiaalinen tapahtuma, mutta jos pääpaino on siinä juttelussa ja laitteissa istuskelussa, sitä myöten saa heittää hyvästit tavoitteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti