torstai 11. helmikuuta 2016

Mies ja ystävänpäivä!

Ystävänpäivä, tuo vaaleanpunaisen rakkauden päivä on lähestymässä vääjäämättä. Mies, sinun on parempi olla valmistautunut ja muista, sinun pitää olla vähintään romantiikan supersankari. Seuraavassa muutama vinkki onnistuneeseen ystävänpäivään. Kukkia, lahjoja, hierontaa, tee ruokaa, palvele, yllätä ja ennen kaikkea ylitä itsesi. Jos menet sieltä mistä aita on matalin ja tuot ainoastaan kukkia niin muista tuoda hänen lempi kukkiaan. Jos et tiedä mitä ne on niin unohda. Pahin virhe on kysyä häneltä mitä ne on, sinun vaan pitää tietää! Jos annat kukkia osana lahjaa tai yllätystä niin silloin niillä ei ole niin väliä, ne voivat olla mitä kukkia vaan. Jos teet ruokaa niin älä tee hänen lempiruokaansa. Makaronilaatikko ei sovi ystävänpäivään, koska se on liian ennalta arvattava. Jos ajattelit hieroa rentouttaaksesi häntä niin muista, hierominen ei ole lääppimistä vaan siinä keskitytään kaikkialle muualle paitsi jalkoväliin.


Vastauksia ongelma tilanteisiin.
- Mitä jos unohdan ystävänpäivän? ÄLÄ UNOHDA!!
- Mitä jos en ehdi hankkimaan lahjaa? Tekosyy, et arvosta häntä!
- Mitä jos kiireessäsi unohdat ystävänpäivän? OLET KUSESSA!
- Hän on usein sanonut tarvitsevansa uuden veitsisarjan. Älä osta koskaan naiselle lahjaksi keittiövälineitä! Silloin pidät naista kodinkoneena, eli et arvosta häntä!
- Oletko unohtanut ystävänpäivän? Otan osaa!
- Hmmm, seksikkäät alusvaatteet. Älä missään nimessä osta lahjaksi alusvaatteita! Jos ne ovat liian isoja niin pidät häntä liian lihavana. Sama juttu, jos ne ovat liian pieniä! Joten unohda alusvaatteet!
- Olet edelleen kusessa!!!
- Olen huono keksimään mitään uutta jolla yllättäisin hänet. VIRHE!!! Pakko keksiä, sillä edellis vuoden loistavaksi osoittautunutta kaavaa noudattamalla olet ennalta arvattava.
- "HUOKAUS"!


Kaikesta huolimatta onnistunutta ystävänpäivää vaan parisuhteessa eläville miehille. Ai niin, tärkein meinasi unohtua. Miten oikeasti yllätän naisen? Noh, se on vähän tilanteesta, päivästä, ihmisestä ja hänen mielialasta kiinni. Toisin sanoen, koskaan ei voi tietää. Jos naisen miellyttäminen ystävänpäivänä kiinnostaa niin lähtökohtana on hyvä muistaa, että se on 14.2, eli tulevana sunnuntaina!!! Joo minä tiedän, tulee aika äkkiä. Meillä miehillä ei ole helppoa, koska vaatimustaso ja toteutus eivät aina kohtaa, mutta onneksi näitä muistamisia voi harjoitella ja sitä kautta kehittyä. Jos olit viime vuonna huono niin tänä vuonna ei tarvitse olla ihan niin huono. Kunhan vaan muistat 14.2, eli helmikuun neljästoista päivä, tuleva sunnuntai!!!


Mites meidän muistaminen kyseisenä päivänä? Se ei ole pääasia, sillä meillä miehillä ei ole ystäviä, ainoastaan kavereita, paitsi vaimo tai tyttöystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti