keskiviikko 9. elokuuta 2017

Keittiössä tapahtuu!

Eilen yllätin jopa itseni, sillä sain kuin sainkin keittiön välitilan valmiiksi, tai muutama lista puuttuu, mutta suurin homma tuli tehtyä. Näköjään meissä kaikissa asuu pieni Remontti-Reiska, jos vaan tarpeeksi yritämme.



Alkuperäinen ja aikansa elänyt laatoitus sai uuden ilmeen määrämittaan leikatuista ja tiilikuviolla pinnotetuista alumiini-komposiitti levyistä. Levyt oli helppo asentaa liimalla vanhan laatoituksen päälle. Levy on helppohoitoista, kestävää ja tarvittaessa kuosin voi vaihtaa, jos tämä tiilikuvio alkaa jossain vaiheessa tympimään. Kaiken lisäksi ne näyttävät varsin asialliselta, vaikka itse sanonkin. Käyvät hyvin vanhoihin kaapiston oviin jotka olivat edelleen hyvä kuntoisia ja näin ollen eivät vaatineet uusimista. Tällä remontilla ei haettu modernia nykyaikaista keittiötä vaan enemmänkin sellaista maalaisromantiikkaa ja siinä onnistuttiin mielestäni hyvin.




Vaimokin oli töistä tullessaan enemmän kuin tyytyväinen, sillä hän tietää, että meikäläisellä on näissä rakennus hommissa välillä kaksi vasenta kättä ja niissäkin peukalo keskellä kämmentä. Pisteet nousi siis silläkin saralla. Koko päivä siinä tuusatessa meni, mutta kyllä kannatti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti