torstai 22. lokakuuta 2015

Salielämää vol14!

Peilisali! Olen ollut viimeaikoina huolissani paikallisten amisjannujen lihaskadosta, eli ammattitermein kataboliasta. Heitä ei ole nimittäin näkynyt peilisalilla enää yhtä sankoin joukoin kuin vielä keväällä. Tämä käymättömyys trendi johtaa auttamatta siihen, että he tarvitsevat kohta molempia käsiä kallistaakseen valtavan kokoisia energiajuoma tölkkejään.
Toki tämä on johtanut siihen, että itse on saanut "reenata" ihan rauhassa kuulematta heidän juttuja autoista, joissa on valtava kasa wunderbaumeja ja niin isot peräkontit, että niihin mahtuu 300 litraiset "supparikotelot" heittämällä. Tämän lisäksi heidän mielestään ainoa oikea auto on bemari, ja audikin on kuulema ihan ookoo, siis jos se on turbo koneella.
Itse vaihdoin taannoin tuollaisen mustan farmari fordin. Välittömästi he kysyivätkin, olinko alkanut hautausurakoitsijaksi? Jaa että miten niin? Heidän mielestään farmari "voortti" ei ollut auto vaan se näytti kuulema ruumisautolta. Jokainen reissu tuntuisi sen kyydissä viimeiseltä matkalta. Noh, ei kai siinä mitään :D
Tuosta omistamastani lavalla varustetusta hyötyajoneuvosta he hieman jopa innostuivat. Potkivat sitä porukalla renkaisiin yhtenä päivänä peilisalin pihassa ja kehuivat kilpaa. Mattamusta väri ja bling bling vanteet saivat ilmeisesti heidät innostumaan. Hetken päästä kaksi heistä tuli kysymään, olinko tehnyt sen kanssa jotain verokikkailua? Jaa että miten niin? He olivat kuulema huomanneet playstationin pehmentämillä aivoillaan, että siitä oli poistettu takapenkin. Sen jälkeen sekin oli paska auto, kun siinä ei ollut takapenkkejä ja näin olen ei pystynyt ottamaan kavereita kyytiin.
Noh, palatakseni takaisin asiaan. Ikävä homma ettei nuoret pidä enää kunnostaan huolta. Pelataan vaan pelejä ja maataan. Ei tietenkään pidä yleistää, sillä on vielä niitäkin jotka huolehtii, mutta vähenevissä väärin. Vanhukset ovat vastaavasti aktivoituneet. Niitä tuntuu riittävän peilisalilla kuin citymarketin aulan peliautomaatilla, ihan jonoksi asti välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti