maanantai 19. lokakuuta 2015

Tyttökissan leikkaus!En tiedä mikä meidän kissaa vaivaa, mutta mitä ilmeisimmin sitä v..uttaa oikein urakalla. Sain pitkien yöunien jälkeen aamupalan syötyä ja istuin olohuoneen nojatuoliin kahvikupin kanssa, silloin kissan uhoaminen alkoi. Selkä köyryssä ja julma ilme naamallaan se tuli kohti minua sivuttais loikkaa ja juuri kun luulin sen iskevän hampaat tai kynnet minun jalkaan niin se tekikin u-käännöksen ja ampaisi paikalta häntä suorana karkuun. Seurasin sitä silmät suurina, sillä sitä samaa veivausta se piti sen aikaa kun sain kahvit juotua. Ei uskaltanut kyseiselle ötökälle paljoa selkää kääntää, kun ei yhtään tiennyt mitä sen päässä tänään liikkui.
Lähdin kahvin juonnin jälkeen käymään kaupassa ja sieltä tultuani takaisin kotiin se riivatun katti oli minua jo ulko-ovella vastassa sama "selkäköyry uho" päällä. Siinä vaiheessa alkoi palamaan hermo tämän karvapallon kanssa ja sanoinkin sille, että nyt alkaa s..tanan kissapeto riittämään tai teen sinusta rukkaset. Ilmeisesti viesti meni perille, sillä sain tehtyä eväät töihin ihan rauhassa, ilman pelkoa joutua riehuvan kissan aggressioiden kohteeksi.
Lähdin töihin ja kissa jäi kotiin heilumaan ja juoksemaan rinkiä. Ei aikaakaan kun pääsin töihin niin puhelimeni soi, vaimo oli tullut omista töistä kotiin ja soitti kysyäkseen mikä meidän kissaa oikein vaivaa. Kerroin hänelle, että se riivattu katti on ilmeisesti noussut tänään hieman väärällä tassulla ja ole onnellinen ettei se osaa puhua, sillä sen suusta saattaisi kuulua melkoisen räävitöntä sanomaa. Hetken tässä mietin että mikä ihme sitä oikeasti vaivaan. Kaikki tämä riehuminen johtuu todennäköisesti vain ja ainoastaan siitä, että se tajusi viimeinkin menettäneensä mahdollisuuden lisääntymiseen viime viikkoisen leikkauksen jäljiltä ja näin ollen se kostaa sitä kaikille samassa taloudessa asuville. Kyllähän sitä itseäkin saataisi pian ottaa aivoon kun viedään toisten toimesta mahdollisuus hetken hekumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti