maanantai 9. marraskuuta 2015

Doping skandaali!

Venäjää syytetään ja ruoskitaan doping skandaalin tiimoilta niin kuin se olisi ainoa maa maailmassa jossa käytetään systemaattisesti dopingia. Tänään maailma antidopingtoimiston riipumattoman komitean puheenjohtajan Richard Poundin sanoi ettei Venäjä ole dopingsotkussa yksin.
Maailman antidopingtoimiston Wadan riippumattoman komitean puheenjohtaja Richard Pound väittää, että maanantain paljastukset eivät jää ainoaksi, eikä Venäjä ole ainoa dopingin runtelema maa.
Poundin mukaan nyt on vasta nähty jäävuoren huippu.


Tähän kun lisätään muutama viikko sitten paljastuneet lahjonta skandaalit kansainvälisen yleisurheiluliiton johdossa sekä kansainvälisen jalkapalloliiton johdossa niin ei voi kun ihmetellä tätä nykyistä menoa. Puhdas huippu urheilu, kuka siihen enää uskoo? Raha ja ahneus ajavat kaikessa edelle. Lahjakkuudella ei ole enää mitään arvoa urheilupiireissä. Ne jotka luottavat sinisilmäisesti lahjakkuuden riittävän maailman huipulle ovat auttamatta väärässä. Tässä herää kysymys, onko enää jäljellä yhtään lajia missä maailmanmestaruuksista ja olympia voitoista taisteltaisiin "puhtaat jauhot" pussissa?


Miksei perustettaisi kahta erillistä lajiliittoa. Toiseen kuuluisi vapaasti oman terveytensä tuhoavat urheilijat ja toiseen puhtaat urheilijat. Ihan vaan mielenkiinnosta, nähtäisiin kuinka suuri ero on lahjakkuuden ja vilpin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti