torstai 19. marraskuuta 2015

Maito on myrkkyä?Lehmien salaliitto!


Ne katsoo sinua surullisilla silmillään ja yleisolemus muistuttaa muutenkin hieman hitaalla käyvää. Kukapa uskoisi, että kaiken sen takana on laskelmoiva tappaja, joka myrkyttää ihmiskunnan sukupuuttoon hitaasti, mutta varmasti tuottamalla valkoista myrkkyä. Kaikki tämä vain siksi, halu päästä ravintoketjun huipulle, vallata koko planeetta ja käyttää luonnonvaroja häikäilemättä hyväkseen.


Sitten ihan asiaan. Jos totta puhutaan niin about kymmenen vuotta sitten jo tutkittiin prosessoidun maidon ja diabeteksen yhteyttä melko monessakin paikassa. Se mikä esimerkiksi valion maidoissa on outoa, ne aiheuttava allergisia reaktioita, mutta vastaavat ulkomaiset tuotteet eivät. Useille käyttäjille laktoosittomat tuotteet ovat valion maitotuotteista ainut vaihtoehto, joten joku tässä Suomi-maidossa mättää. Itse en maitoa juo, tai juon, mutta hyvin harvoin. Rahkaa syön, mutta sitäkin melko vähän. Joten taistelen lehmiä vastaan viimeiseen asti.


Nykyinen ravinto asioilla pelottelu on mennyt jo vainoharhaisuuteen. Nyt leipä on pahasta karppaus innon puhjettua, punainen liha ja makkarat aiheuttaa syöpää ja maito tappaa viimeisimmän uutisoinnin mukaan. Tässä alkaa käymään vaihtoehdot itsensä ravitsemiseen ja sitä kautta hengissä pitämiseen aika vähiin. Porkkanoitakaan ei uskalla syödä, sillä ei mene aikaakaan kun uutisoidaan jäniksien suuttuneen ihmisille porkkanoiden liikasyönnistä johtuen ;)


Linkki päivän uutiseen:


http://m.kauppalehti.fi/uutiset/harvardista-kuuluu-kummia-maito-tappaa/t6U2SwEbEi kommentteja:

Lähetä kommentti