sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Ilo ilman viinaa on teeskentelyä!

Ilo ilman viinaa on teeskentelyä!


En nyt kyllä allekirjoittaisi itse kyseistä "kansanviisautta", vaikka onkin ollut kiireinen viikonloppu niin on ollut silti hulvattoman hauskaa, siis tällein kohtuu selvistäpäin.
- Jaa onko sitä sittenkin juotu alkomahoolia vaikka väitetään muuta?!?
 Noh, molempina iltoina, siis perjantai ja lauantai iltana otin kaksi saunakaljaa, jotka eivät sotkeneet päiväsaikaan tapahtunutta ilakointia, tai ei ilakointia vaan sellaista mukavaa meininkiä.
- Jaahans, sitä väitetään, että on ollut hulvattoman hauskaa vaikka onkin ollut VAAN ihan mukavaa "meininkiä"?!?
 No joo, sellaista rentoa touhuamista, joka on ollut oikeasti mukavaa. Toisekseen nämä kahtena iltana juodut oluet eivät olleet saunakaljoja vaan joitain muita, sillä en käynyt saunassa kummankaan päivän iltana vaan pelkästään suihkussa.
- Toisin sanoen ilo ilman viinaa näyttäisi olevan teeskentelyä, joka perustuu valheeseen, itselleen uskotteluun ja satujen kertomiseen muille.
 P**KELE...ensiviikonloppuna en juo yhtään saunakaljaa ja mökötän koko viikonlopun.
- Näkis vaan ja kuulisi kolinaa...tämäkin on vanha sanonta, joka äkistään kuultuna viittaisi jonkinmoiseen onnettomuuteen tai tapaturmaan, mutta se onkin sitten tarina erikseen.


Tämä oli ote keskustelusta omantunnon kanssa, kun perheenisä oli olevinaan selvinpäin ja vietti viikonlopun perheen kanssa puuhaillen yhtä jos toista. Jostakin tämä saattoi vaikuttaa hieman jakomielitautiselta, mutta kerrottakoon hänelle, tällaista se on kun omaa hieman vilkkaamman mielikuvituksen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti