keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

A2 tuomio-ilta!

Tuli eilen tvssä esitetystä "tuomio ilta" ohjelmasta vaan mieleen, jos henkilöllä on raiskaustuomio päällä ja hän uusii kyseisen rikoksen, se katsotaan Suomen lain mukaan lieventävänä asianhaarana. Lieventäviä asianhaaroja on myös, jos uhri on tuttu tai "akti" ei kestä kohtuuttoman pitkään.


Sitä vaan että "WTF"! Jos tätä rataa jatketaan niin sekin voitaisiin katsoa lievennykseksi, jos raiskaava mies on pienimunainen luuseri??? Isolla meisselillä iso tuomio ja pienellä pieni tuomio! Näitä lieventäviä asianhaaroja voisi olla myös ns. puskaraiskauksissa epämukava alusta. Oksat raapii perseen verille ja muurahaiset puree nilkoista. Vesisade ja pieni pakkanen voitaisiin laske tuomiota lieventäviin asianhaaroihin. Samaa rataa jatkaen autossa tapahtuvasta raiskauksesta voisi saada ahtaan tilan lievennyksen. Ulkomaalaiset raiskaajat voisivat saada kulttuurierosta johtuvan lievennyksen tuomioonsa.


Näistä asioista ei ole tietenkään soveliasta laskea leikkiä, mutta ihmetyttää vaan tämän Suomi nimisen "hyvinvointivaltion" oikeustaju. On tämä niin hieno maa p**kele!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti