sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Eduskuntavaalit 2015!

Miksi äänestäisin?


Tänään on se päivä, kun selviää edustajat seuraavaksi neljäksi vuodeksi eduskuntaan. Omasta mielestä äänestäminen kuuluu kansalaisvelvollisuuksiin. En sinänsä ole kiinnostunut politiikasta, mutta yritän silti vaikuttaa asioihin yhdellä äänellä, joka minulle on suotu, vaikka tiedän ettei se muuta lopputulosta yksinään mihinkään suuntaan.


Äänestin perussuomalaisia, koska olen kyllästynyt nykyisten valtapuolueiden saamattomuuteen ja paskan jauhantaan. Jotenkin tuntuu, että nykyiset päättäjät ovat vieraantuneet normaali ihmisten asioista. Ainoa ongelma oli valita järkevä, asiantunteva ja sitä ajava ehdokas. Mielestäni perussuomalaisissa Hakkaraisen kaltaiset uhoajat eivät auta nykyisessä talous kurimuksessa kansalaisia yhtään. Joten yritin valita sellaisen, joka ajaa perussuomalaisten linjaa järkevällä ja uhoamattomalla tavalla.


Listoilta löyty nuori nainen, jonka vaali teemat vaikuttivat hyviltä ja jotka olivat lähinnä omia arvoja. Toisekseen hän vaikutti siltä, ettei hänellä mene koko edustajakausi opetteluun ja huuhailuun. Toivottavasti muutos tapahtuu ja nykyiset valtapuolueet heräävät todellisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti