torstai 9. huhtikuuta 2015

Aatami etsii Eevaa!

Viimeisen päälle viihdettä!


Onhan se totta, että Suomalaisille alastomuus on normaalia. Pienestä pitäen ollaan saunottu ja sitä myöten alastomuuteen ollaan totuttu. Sekasaunomisetkin ovat varsin yleistä, varsinkin kun kuviossa on mukana alkoholi. Itsekin olen harrstanut sekasaunomista säännöllisen epäsäännöllisesti ja se ei ole tuottanut minkäänlaisia ongelmia. Alastomuus ei liity millään tapaa seksualisuuteen vaan se on luonnollinen olotila, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on.

Aatami etsii Eevaa-ohjelman idea perustuu siihen, kun saa kytätä alastomia ihmisiä aivan estoitta. Tissit, munat, perseet ja karvoitukset tuntuvat kiinnostavan sarjaa seuraavia ihmisiä, miksipä ei. Ihminen on seksuaalinen olento ja nämä asiat liitetään siihen itseensä, eli seksiin. Nostan hattua sarjaan osallistuneille ihmisille. He astuvat kaikkien arvosteltaviksi vapaaehtoisesti ja se kysyy melkoista itsevarmuutta. Sarja ei ole millään tapaa pornahtava vaan se on tehty ihan hyvällä maulla, mutta silti se kiinnostaa yhtä paljon kuin twins-ostoskanavan katsominen, eli ei yhtään. Näiden kahden ohjelman ero on siinä, että twins-ostoskanavassa on viimeisen päälle kauniita ihmisiä ja vastaavasti Aatami etsii Eevaa-ohjelmassa on normaalia ihmisiä, siitä pisteet A&E:lle.

En tiedä, mutta mielestäni nykyisen ohjelmatarjonnan laatu televisiossa on laskenut kuin lehmänhäntä. Huonoja reality-sarjoja pukkaa joka kanavalta. Jos ei tule painonpudottajista ensiesitystä niin sitten tulee vähintään uusinnan uusinta. Elokuvina pyörii samat poliisiopistot ja James Bondit vuodesta toiseen. Harry Potteri trilogia on vielä ihan jees, sillä en ole nähnyt ne kuin neljästi ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti