torstai 23. huhtikuuta 2015

Salielämää vol 6!

Peilisali!


En tiedä mitä on tapahtunut, kun en ole nähnyt koko viikolla yhtään amis jannua peilisalilla!?! On saanut ihan rauhassa "reenata" ja ei ole tarvinnut jonottaa kolmea varttia penkkipunnerrus penkkiin tai erinäisiin hauis aparaatteihin. Toisin sanoen verenpaineet ovat pysyneet hyvällä tasolla ja tästä johtuen "reeni" on myös kulkenut hienosti.
Aloin tuossa miettimään, ettei vaan niilläkin olisi alkanut soidinmenot ja näin ollen ne ei ehdi peilisalille " vääntämään rautaa"? Se mistä näin päättelin tapahtui viime viikonloppuna. Tässä meidän asunnon vieressä on amis jannujen suosima notkumispaikka, kaupungin satama. Viime viikonloppuna hämärän laskeuduttua heitä ilmestyi iso lauma siihen ja he aloittivat ilmeisesti soidinmenot metelistä päätellen. 1.3 litraisen "korollan" moottorin huudatusta ja niin ison "supparin" jumputusta, että etuvalot vain vilkkuivat basson tahtiin. Aikani sitä seurailin ja totesin sen liittyvän jotenkin naaraiden kutsuntaan, ja kieltämättä se näytti toimivan aika hienosti. Nimittäin ei aikaakaan kun paikalle ilmestyi "vähän" vanhempi mummo koiransa kanssa äimistelemään sitä meteliä.
Joka tapauksessa, ei minua häiritse heidän soudinmenonsa. Kunhan eivät tule peilisalille niitä vetämään. Kevät on mukavaa aikaa :)


Kaikesta tästä amis-huumorista huolimatta, ihmisten on hyvä pitää itsestä huolta, myös nuorten ihmisten. Salkkareita seuraamalla ei lihaskunto kasva. "Salkkarit" on aiheuttanut mm sen, että nykynuorison tuki- ja liikuntaelisairaudet ovat kasvaneet hälyttävissä määrin vaikka sen ikäisten pitäisi olla elämänsä kunnossa. Pidetään mielummin huolta sosiaalisen median profiilista kuin omasta kunnosta. Seurataan jatkuvalla syötöllä instaa, twitteriä ja muita sosiaalisen median muotoja, joissa menestyminen on suurempi itseisarvo kuin hyvän fyysisen kunnon omaaminen. Ikävää, mutta niin totta :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti