maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kaikki hyvä loppuu aikanaan!

Loma on aina loma!


11 päivän loma loppuu huomenna ja hieman niin sanotusti sylettää. Vaikka töissä onkin ihan mukavaa, silti minut on luotu enemmän lomailemaan kuin paiskimaan töitä. Joo tiedän, olen onnellisessa asemassa saadessani olla työelämässä terveenä ja siitä, että minulla on vakituinen työ näinä vaikeina aikoina. Silti työt sotkee kotihommia, perhe elämää ja harrastuksia melkoisen voimakkaasti.


Tällä lomalla sain enemmän aikaan kuin monena vuotena yhteensä, siitä olen ylpeä. Ei pitäisi vaimollakaan olla valittamista, tai ainahan hän hieman narisee, vaikka ei olisi aihettakaan. Itsellä on tapana normaalisti pitää loma lomana. En lähde siihen mukaan, että lomalla on minuuttiaikataulu.


Tämän loman päätin kuitenkin käyttää tekemättömien remonttien ja kunnossapitotöiden tekemiseen. Olohuone sai uuden laminaatin, muut huoneet saavat vielä odotella sopivaa viikonloppua. Vessan katto on vielä auki uuden vesimittarin asennuksen jäljiltä, mutta onneksi se ei sieltä mihinkään karkaa. Kesäauto on liikennekäytössä ja pihassa seissyt ylimääräinen auto sai uuden omistajan. Tämän lisäksi ehdin viettää laatuaikaa vaimon kanssa, mikä tekee hyvää pitkälle parisuhteelle. Näiden lisäksi lapset saivat aimo annoksen huomiota ja sen heistä myös huomasi, jokaisella oli yhtä leveät hymyt kuin vaimollakin. Toisin sanoen tämä mies on ylittänyt itsensä. Jossain välissä pitäisi ehtiä antaa aikaa myös itselleen, siis sitten joskus kun ehtii. Onneksi kesä ja sen myötä tuleva kesäloma häämöttää muutaman kuukauden päästä. Silloin viimeistään yritän järjestää aikaa myös itselleni, jos ehtii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti