torstai 8. maaliskuuta 2018

Hyvää naistenpäivää!

Aamulla heräilin perinteisen rauhalliseen lomatyyliini, eli kun ei ollut kiire mihinkään niin oli aikaa venytellä sängyn pohjalla hyvä tovi. Aikani siinä makailtuani nälkä alkoi vaivaamaan ja eihän siinä muu auttanut kuin laahustaa keittiöön. Keittiöön päästyäni ensimmäisenä katseeni osui pöydällä lojuneeseen mainokseen. Jotenkin tuntui siltä, että tämä mainos ei ollut jäänyt vaimolta vahingossa siihen. Noh, vihje meni perille jopa tällaiselle tyhmemmällekin miehelle, tänään on naistenpäivä.Aamupalaa syödessäni mietin, että mitähän ihmettä sitä keksisi näin tärkeänä päivänä ja lopulta lamppu syttyi pääni päällä. Soitin samantien vaimolle töihin, että onnistuisiko hänellä pieni kahvitauko kohtapuoliin. Kerroin hänelle, että ajatuksena olisi hieman juhlistaa tätä tärkeää päivää ja siinä sivussa kyselin vaivihkaa montako hänen naispuoleista työkaveriaan oli tänään töissä. Se kuulema kävisi vallan mainiosti ja saatuani tarvittavat tiedot lähdin käymään kaupungilla ostoksilla.

Saavuttuani vaimon työpaikalle siellä olikin jo kahvit keitetty. Mukanani ollut iso kimppu ruusuja herätti hieman ihmetystä hänen työkavereissaan, mutta ihmetys muuttui varsin nopeasti hämmästykseksi, koska jaoin vaimon lisäksi jokaiselle hänen työpaikan naispuoleiselle työkaverilleen vaaleanpunaisen ruusun sekä lähestyvä pääsiäisen kunniaksi kinder yllätysmunan. Suurin osa naisista pitää useammasta yllätyksestä yhtä aikaa ja täytyy sanoa, en ollut väärässä tälläkään kertaa, voi sitä ilon ja riemun määrää mikä tästä syntyi. Firman miespuoleinen omistajakin liittyi meidän seuraan ja ollessani lopuksi lähdössä pois hän sanoi, että toivottavasti minä en ole menossa pilaamaan enää muiden miehien päivää tällaisilla yllätyksillä. Toki pilke silmäkulmassa hän tämä sanoi ja nauroi kaupan päälle makeasti.

Täytyy sanoa, että kerrankin oli onnistunut yllätys. Tällä kertaa se vaati kukkia, suklaata ja suklaan sisältämän yllätyksen. Naiset ovat ansainneet kaikkea tällaista. Vaikka heidän kanssaan on välillä vaikea elää niin siitä huolimatta ilman heitä ei tule toimeen, ainakaan minä. Hyvää naistenpäivää kaikille naisille.

2 kommenttia:

  1. Mainiosti toimittu,pisteitä varmasti ropisi. Ja niitähän lienee mukava olla varastossa jonkinmoinen saldo...

    VastaaPoista