keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Jehovan todistajat!


Se on näköjään asenne kysymys tuo ulkoilu näillä keleillä! Piruntorjunta yksikkö, eli jehovat kävivät hetki sitten oven takana tuputtamassa elämänmuutosta ja uusia ystäviä. Täytyy olla kivaa puuhaa kun viitsivät kiertää ovelta ovelle näillä keleillä, sillä onhan pakkasta lähes kolmekymmentä astetta. Eikö heillä ole pakkasrajoja laisinkaan? Saattaahan jääpuikoista nenän alla saada sympatiapisteitä joissakin paikoissa, mutta vaimoon ne eivät ainakaan purreet. Edelliskerran kun vastaavan seurakunnan edustajat kävivät esittelemässä asiaansa, satuin itse avaamaan oven. Minähän keskustelen mielelläni asioista, mutta lopuksi nämä kaksi jehovaa sanoivat melkein yhteen ääneen, että minä en ole välttämättä oikea henkilö heidän seurakuntaansa ja poistuivat paikalta. No en varmasti olekaan, sillä kyseenalaistan kohtuu herkästi kaiken heidän sanomansa ja se ei välttämättä olisi optimaalinen tilanne kyseisessä yhteisössä. Noh, eiköhän heille löydy kuuntelijoita pakkasesta huolimatta, niin pääsevät sulattelemaan jääpuikot pois nenän alta ;)

2 kommenttia:

  1. Ja höpönlöpön, varmasti olisit hyvä jäsen Jehovan todistajien seurakuntaan. Mieti nyt, pääsisit sinäkin -30°C pakkasessa hiukan ovelta ovelle työhön tapaamaan kaltaisiasi asioista mitään tietämättömiä ihmisiä ja saisit kertoa heille, että olette vaikka heti tervetulleita kokouksiin. Niissä ei keräillä mitään kolehteja eikä tarvi osallistua mitenkään, ellei tahdo. Hyviä raamatullisia puheita ja näytteitä siitä, kuinka ovelta-ovelle työssä esitellään ihmisille ilmaista raamattukurssia. Eikö sinulla ole vielä ilmaista Raamattuun perustuvaa kurssia, jonka aikana käydään läpi koko ihmiselämän tunnekirjo, opitaan tuntemaan Jumala ja Jeesus hyvin, sekä kaikki perusopetukset, joita ei kirkoissa enää kuulla ollenkaan. Kannattaa ottaa Jumalan sana kirjahyllystä pölyttymästä, tuo maailman vanhin ja paras kirja-klassikko ja alkaa tutkimaan ja lukemaan sitä! Vaikutukset voivat olla yllättävän hienoja! Sitä ne kaksi Jehovan todistajaa yrittivät sinulle kertoa, kun tulivat käymään pakkasista huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Juu en minä sitä epäilisi sekuntiakaan ettenkö olisi hyvä Jehova, siis jos ottaisin sen asiakseni. Yhtälailla kelpaisin edustamaan montaa muutakin näkemys suuntaa, siis jos vain haluaisin. Olen tutustunut kyseiseen opukseen sen verran, että minua ei voi tietämättömäksi julistaa. Olen nähnyt myös sen puolen mitä kyseisten opusten julistajat, tai opettajat ovat tietämättömille ihmisille aiheuttaneet. En lähde kenenkään omaa tahtoa tuomitsemaan, mutta sairaassa maailmassa elää paljon julmia ihmisiä joiden ikäviä puolia nämä korostavat. Ihmisiä rajoitetaan, tuomitaan ja pakotetaan. Sanokoot kuka mitä tahansa, mutta suuri osa suuntauksista on varmasti lähtökohtaisesti hienoja ajatustasolla, mutta toteutus eriarvoistaa ihmisiä julmasti. Mutta onnea matkaan ja tarkoitukseni ei ole edelleenkään pilkata ketään vaan kyseenalaistaa. Kyseenalaistaminen on ainut keino kehittyä ja edetä siinä asiassa mihin kukin milläkin hetkellä uskoo tai tavoittelee. Jos uskoo pakkasen olevan rajoittava tekijä niin onhan se, mutta ei näköjään kaikille.

    VastaaPoista