sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Univelka!


Kello, tuo ajan mittaamiseen tarkoitettu laite, joka on ajansaatossa muuntunut moneen tarkoitukseen. Yksi muuntunut muoto tästä laitteesta voi johtaa jopa ennenaikaiseen kuolemaan, herätyskello. Voi p*rkele sanon minä! Juuri kun olet syvimmässä unessa niin tämä laite tulee ja keskeyttää tämän höyhensaariretken brutaalisti.  "Heleä" sointu tunkeutuu keskelle unta ja herättää sinut ihanasti uuteen mahtavaan päivään, niin kuin tänäkin aamuna, klo 4:30! 
On myös tilanteita, kun herätyskellon heleä sointi sekoittuu salakavalasti uneen. Nämä tilanteet ovat yksi vaarallisimmista heräämis muodoista, sillä ne päättyy yleensä väkivaltaan. En tiedä muista, mutta minusta tuntuu, että herätyskellolla ja vaimollani on jonkun näköinen diili. Nimittäin, jos herätyskello ei saa minua hereille siedettävän ajan sisällä niin silloin herätyskello herättää vaimon ja he ottavat yhdessä astetta järeämmät keinot käyttöön, jotka saavat minut varmasti hereille. Napakka nyrkinisku viereisen peiton alta saavuttaa kylkiluut vaivattomasti herätyskellon HUUTAESSA samaan aikaan korvan juuressa. Se jos jokin on oikein miellyttävä herätys, varsinkin muutaman tunnin yöunien jälkeen. Olo on kuin Scanian alle jääneellä rusakolla.
Parasta tämän aamun herätyksessä kuitenkin oli se, että tämän päivän jälkeen alkaa kahden viikon loma. Nukun kyllä nii-iin kaikki 40 vuoden aikana kertyneet univelat pois ettei mitään rajaa. Sillä unettomuus ja siitä syntyvä univelka tappavat yhtä varmasti kärsijänsä kuin Scania sen edellä mainitun rusakon. Joten hyvää yötä vaan kaikille.

3 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja hyviä unosia!

  Saisitko lisättyä blogiisi nappulan 'Liity tämän blogin lukijaksi'. Nimittäin ilman sitä en onnistu lisäämään blogiasi muiden lukemieni listaan. Tai ehkä mä oon vaan blondi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan :) Täytyy perehtyä asiaan miten saan kyseisen toiminnon aikaan. Olen hieman blondi, joten ei kannata odottaa liikoja :D

   Poista
  2. Tää blondikin sai sen nappulan lisättyä aivan sattumalta :)) Se tuli muistaakseni esiin siinä etusivulla, joka näyttää google-lukijat. Se sanoi, että lisää nappi :)) Tsädäm, done!

   Poista