tiistai 5. tammikuuta 2016

Vaaralliset eläimet!


No niin talven ihannoijat, onko kivaa! Ulkolämpömittari näyttää sellaisia lukemia, että jääkarhut on ainoita jotka pystyy ulkona liikkumaan jäätymättä. Itse olen istunut kissan kanssa jo kaksi päivää takan päällä lämmittelemässä ja alkaa pikku hiljaa sen seura tökkimään, mutta ei voi mitään. Ulos en mene, sillä minun tuurilla jäädyn pystyyn välittömästi ja vaimo joutuu sen jälkeen sulattelemaan minua kuumailmapuhaltimella, jollei ne jääkarhut syö minua ennen sitä. Olisin varmasti suurta herkkua näiden vaalea turkkisten nalle eläimien mielestä, sillä näin joulun jäljiltä minussa on todennäköisesti enemmän rasvaa kuin hylkeissä, jotka ovat näiden albiinokarhujen suurta herkkua.


Noh, anyway. Näillä pakkasilla alkaa miettimään, että olisi ihan kivaa jos ei tehtäisi ilmaston lämpenemistä hillitseviä ilmastosopimuksia, sillä parikymmentä astetta vähemmän pakkasta sopisi minulle enemmän kuin mainiosti, tai edes kymmenen astetta. Toki meikäläisen asuinpaikka on näin talvisaikaan melkoisen hanurista, Siperian vieressä, keskellä Suomea. Jos olisi joskus aikoinaan viitannut enemmän koulussa niin olis ehkä nykyään mahdollista muuttaa vaikka Australian lämpöön aina talven ajaksi. Ei tarvitsisi kärvistellä pakkasen armoilla. Toki siellä päin maailmaa on sitten nämä h*lvetin pomppivat pussieläimet, eli kengurut. Meikäläisen tuurilla, kun nauttisin Australian lämmöstä makoillen niin nämä kohtuu aggressiiviset ötökät tulisivat ja pomppisivat minun päällä niin kauan kun olisin aivan lytyssä. Siinä ei enää auttaisi vaimo ja kuumailmapuhallin. Taidanpa siis tyytyä olemaan kissan seurana takan päällä ja odottaa pakkasten lauhtumista, sekä jääkarhujen muuttoa takaisin kotiseuduilleen. On tämä Suomi vaan hullu paikka, mutta onneksi nuorten leijonien peliesitykset sentään hieman lämmittää, ainakin mieltä.

2 kommenttia:

  1. Ostin tänään petrolilämmittimen, wanhassa talossa on sähkön varassa lämmitys, sulakkeet tuppas paukkumaan.

    VastaaPoista
  2. Petrolilämmittimen hommaaminen on viimeisen päälle ympäristöteko, mutta näillä pakkasilla ympäristöasiat eivät ole päällimmäisenä mielessä. Pääasia että lämpöä riittää :D

    VastaaPoista