keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Huumori koetuksella vol2

Loistava päivä! Joskus on sellaisia aamuja, ettei kannattaisi nousta laisinkaan, tänään oli sellainen. Sitä kun istuu aamupalalla keittiön pöydän ääressä ja vilkuilee vuoron perään ulkona riehuvaa vesisadetta ja +5 astetta näyttävää lämpömittaria, herkimmät saattavat siitä masentua, mutta en minä.


Voihan sitä aina ulos menon sijasta tehdä kotona jotain yleishyödyllistä. En sitten keksinyt muuta kuin laskujenmaksun, koska se on aina mieltä piristävää hommaa. Ehdin avaamaan metrin korkuisen laskupinon kaksi päällimmäistä kuorta ja niiden loppusummaksi muodostui jo pelkästään 500€, herkimmät saataisi siitä masentua, mutta en minä.


Ajattelin lähteä laskujen jälkeen tuulettamaan hieman päätäni harrasteajoneuvon kanssa. Auto käyntiin ja tallista peruuttamalla pihalle, enpä peruuttanutkaan. Siitä oli hävinnyt yön aikana mystisesti peruutusvaihde, herkimmät saattaisivat siitä masentua, niin minäkin, kuitenkin ihan vähän vaan.


Noh, ei muuta kuin iltavuoroon töihin. Työpaikan pihaan päästyäni aurinko paistoi täydeltä terältä, vesisateesta ei ollut tietoakaan ja lämpömittari näytti +14. Ymmärtäisin kyllä, jos olisi maanantai, mutta eih, tänäänhän on KESKIVIIKKO!!! Voin kertoa, nyt masentaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti