perjantai 15. toukokuuta 2015

Jääkiekko!

Taas on rauha maassa, Tsekki voitti Suomen MM-kisojen puolivälierissä ja näin ollen Suomen pelit päättyivät siihen. Parempi ja enemmän voittoa haluava joukkue (tuomareiden avustuksella) voitti, sen näki ottelun alkusekunnista lähtien.


Jääkiekko on meidän Suomalaisten kansallislaji. Mikään muu laji ei aiheuta meissä vastaavaa tunnemyrskyä, jos ei lasketa aamuyöllä tapahtuvaa nakkikioski jonottelua mukaan. Jääkiekko vaikuttaa mm. työssäoloon, perhe-elämään, koulunkäyntiin ja koiran ulkoilutukseen. Nämä ovat toissijaisia asioita joita hoidetaan korkeintaan erätauolla, mutta mielellään vasta pelin jälkeen.


Kansa tarvitsee sirkushuveja ja niitä tälläinen MM-turnaus tarjoaa yllin kyllin. Se mikä tässä turnaus muotoisessa pelissä on hyvä, onneksi se ei kestä koko vuotta. Suomi olisi koko vuoden aivan "jäässä", koska kaikki istuisivat tv:n ääressä. Työt, perhe sekä koulu unohtuisi täysin ja koiran sisäsiisteydestä ei olisi enää tietoakaan. Hieno turnaus leijonilta, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Onneksi Ruotsi tippui myös samassa vaiheessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti