torstai 21. toukokuuta 2015

Salielämää vol9!

Tänä aamuna ei satanut vettä, joten päätin lähteä fillarilla peilisalille. Peilisalille päästyäni paikka ammotti tyhjyyttään. Ainoastaan ryhmäliikuntatilassa oli varttuneempia herrasmiehiä ja rouvia seuraamassa kun ohjaaja heilui ja metelöi kuin helikopteri. Sali tyhjyydestä huomaa, että ammattikoulu alkaa olemaan tältä lukuvuodelta päätöksessään ja näin ollen amisjannuilla alkaa olemaan kesälaitumet mielessä. Noh, tämähän sopi minulle vallan mainiosti, sai "reenata" rauhassa.


Ähisin ja puhisin "reenatessa hanskaa"(=hauis, kuulema) kuin mäyrä kaivaessa koloa lehtimetsään. Siinä samalla tämä varttuneempi porukka vaihtoi ryhmäliikuntatilaa. He kävelivät jonossa kuin ekaluokkalaiset peilisalin halki. Yksi joukon herrasmiehistä pysähtyi kohdalleni ja sanoi, "käy välillä suihkussa niin edes paita kastuu". Sitä vaan, että mikä v**tu näitä ihmisiä oikein vaivaa ja miksi se olen aina minä jolle auotaan päätä ja v**tuillaan?!? Olen pyrkinyt kiertämään kaukaa nämä amisjannu porukat, mutta nyt pitää alkaa välttelemään näitä eläkeläisiäkin.


Itse treeni meni varsin loistavasti ja tuollainen eläkeläisen huumoriheitto vaan lisää fiilistä. Tänäänhän oli treenivuorossa olkapäät, ojentajat ja hauis. Hauis tulee treenattua kaksi kertaa 4-jakoisen kierron aikana, koska se ei voi koskaan olla liian iso ja toisekseen se palautuu nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti