lauantai 9. toukokuuta 2015

Ihminen on sairas!

Ei voi muuta kuin ihmetellä!


Maailma on sairas ja ihmiset sen sisällä vielä sairaampia. Maailman meno on muuttunut todella epävakaaksi. Kaikkialla on menossa jonkin asteinen konflikti, tai sen uhka on olemassa. Media laittaa lisää vettä myllyyn myynnin edistämiseksi ja osa ihmisistä myös uskoo sen kaiken.


Tämä maailman pahuus iski itseeni myös muutama päivä sitten. Tuntemani nainen tapettiin omaan kotipihaan ex-miehensä toimesta. Nämä on niitä tilanteita mitä ei vaan voi ymmärtää. Tästä tapauksesta hyvä ihminen kuoli, mutta mikä saa ihmisen tappamaan? Mikä saa sen pääkopan niin huonoon kuntoon, ettei ole enää muita vaihtoehtoja kuin tappaa?


Lukiessaan lehdistä tai internetistä vastaavista tapoista, tai oikeastaan murhista niin yleensä ne ei kosketa itseä millään tapaa. Nyt kun se tapahtuu lähipiirissä, näistä uutisista tulee konkreettisimpia, koska tietää sen läheisten tuskan.


Maailmaan meno tuntuu muuttuvan päivä päivältä hirvittävämmäksi ja se saa sairaat ihmiset muuttumaan vielä sairaammiksi. Yksi ainoa kysymys, miksei ihmiset hae ajoissa apua ongelmiinsa?!?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti