keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Älypuhelin!

Startti harjoitus!


Heräsin aamulla lumian sulosointuihin klo 4:30. Kello kuusi alkava työvuoro ja 50 kilometrin työmatka vaatii aikaisen heräämisen. Tällä kertaa en noussut perinteisellä tiikeriloikalla vaan vanhoista Dracula leffoista tutulla "suorin vartaloin ilman käsiä arkusta" tyylillä. Ihan vaan tiedoksi, sellainen tyyli vaatii aivan älyttömästi voimaa nilkoista, varsinkin tuollaiselta pehmeältä alustalta noustessa! Olo oli huonosti nukutun yön jälkeen sellainen "veret seisauttava", mutta eihän se auttanut muuta kuin alkaa aamupalan syöntiin. Olen niitä ihmisiä, joiden kannatta syödä ennen liikkeelle lähtöä, ihan vaan oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.


Aamupalalla en viitsinyt jatkaa Dracula tyyliä, vaikka jääkaapissa olikin verilettuja. Aamupalan syötyäni huomasin, aika oli taas kulunut sen verran nopeasti, että alkoi olemaan perinteinen kiire. No eihän siinä auttanut muuta kuin puolijuoksua autolle ja virta-avainta virtalukkoon...siinä vaiheessa katseeni osui saksalaisen laatuauton digitaalisen kellon näyttöön, se näytti 4:02?!? Kaivoin taskusta lumian ja sekin näytti 4:02?!? Ei muuta kuin takaisin sisälle ja keittiön kello näytti 4:03?!? Sen jälkeen otin käteen toisen "älypuhelimen, sen joka oli minut herättänyt. Vaimon lumian kello näytti 5:03!!! Se s..tanan lumia oli vaihtanut itsensä takaisin talviaikaan oma aloitteisesti!!! Siinä vaiheessa päästin ilmoille pari voimasanaa siihen malliin, että kahdessa naapuritalossakin syttyi valot ja vaimo näytti siltä kuin Venäjä olisi juuri hyökännyt Suomeen!


Noh, ei siinä auttanut muuta kuin takaisin tunniksi nukkumaan. Unihan tuli heti, varsinkin kun verenpaineet oli lääkitystä vaativalla tasolla ja muutenkin oli kovin seesteinen olo. Ainoa positiivinen asia tässä kaikessa oli, eipähän ollut nälkä! Sehän tästä olisi vielä puuttunut, jos en olisi huomannut kellonaikaa ja olisin sännännyt töihin ihmettelemään missä kaikki työkaverit oikein ovat.
Lumia on hieno "älypuhelin"!!! Seuraava puhelin on joku muu kuin kyseinen merkki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti