perjantai 8. toukokuuta 2015

Lapsityövoimaa!

Sopimuksen purku alkaa olemaan lähellä!


Maailman ärsyttävin asia on pullojen palautus. Meillä on neljä teini-ikäistä lasta ja heidän taskurahan tarve on pohjaton. Normaali viikkoraha ei riitä mihinkään, joten rahan tarve pitää jollain tyydyttää.


Keksin siihen jokunen aika sitten ratkaisun, pullokaapin tyhjennysautomaatti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan lapset saavat/joutuvat viemään vuoronperään tyhjät pullot kauppaan, siis ne kaikki mitä keittiön pullokaappiin kertyy. Aluksi pullokaapin tyhjennysautomaatti toimi hienosti ja se oli käytännössä aina tyhjä. Nykyään kaappi on kaikkea muuta kuin tyhjä, eli lapsetkin ovat huomanneet miten v-mäistä hommaa sen on.


Ettäkö mistä niin päättelin?!? Noh, ajattelin juoda tässä illan aikana muutaman oluen ja kun olin viemässä ensimmäistä tyhjää tölkkiä pullokaappiin niin oven aukaisun aikana kaapista pursui vajaat kymmenen pantillista juomapulloa ja tölkkiä keittiön lattialle. Kolina ja kilinä oli sellainen, että kissakin meinasi paskoa alleen. Toisin sanoen pullokaapin tyhjennysautomaatti on mennyt epäkuntoon!


Edessä on siis reklamaatio lasten suuntaan ja mahdollisesti uusi sopimusneuvottelu. Lähtökohtana omalta osalta neuvotteluissa on se, että minä vaan täytän kaappia, en tyhjennä. Joten käytännössä tämä tietää viikkorahan korotusta ja muutenkin parempia sopimusehtoja. Toisin sanoen rahalla tästäkin ongelmasta selviää. Ei ole helppoa olla teini-ikäisten lasten isä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti