keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Hyvän onnen merkitys!

Olipa tuuria, kävipä munkki tai flaksi, onnen pekka ja niin edelleen. Hyvästä onnesta on moni sanontoja ja toteamuksia. Hyvällä onnella on suuri merkitys ihmiselämässä. Toisilla tuntuu käyvän hyvä onni lähes kaikessa mitä he tekevät. Toisilla taas menee päin p*rsettä, tekivätpä he mitä tahansa. Asenteella on tietenkin suuri merkitys hyvässä onnessa, mutta ei se loppu pelissä kaikkea ratkaise.


Itsellä on käynyt todella huono tuuri pitkän aikaa. Kaksi vesivahinkoa ja kaksi autoa hajonnut niin ettei ole ollut järkeä laittaa niitä kuntoon. Välillä tuntuu, että teenpä mitä tahansa niin kaikki menee tavalla tai toisella pieleen. Olen kuitenkin aina uskonut siihen, kun hakkaa tarpeeksi kauan päätään seinään, kyllä se aurinko joskus tulee näkyviin. Noh, nyt aurinko näkyy. Jääkaapin aiheuttaman kosteusvaurio oli pelättyä pienempi, siis onni oli mukana onnettomuudessa. Rakenteet osoittautuivat mittauksissa kuiviksi ja näin ollen tästä vahingosta selvitään pelkällä pintamateriaalien vaihdolla.


Tietenkin tälläiset materiaali vahingot ovat pientä terveyden rinnalla. Sekin tuntuu olemaan melkoista arpapeliä. On ihmisiä jotka elävät viimeisen päälle terveellistä elämää, silti "noutaja" tulee aivan liian aikaisin. On myös ihmisiä jotka polttavat kynttilää molemmista päistä välittämättä itsestään yhtään, silti he elävät todella vanhoiksi sen suurempia terveysongelmia. Ihmiselämä on siis melkoista arpapeliä, jossa ei sääliä tunneta.


Kaikesta viimeaikaisesta "huonosta tuurista" olen oppinut sen, ettei vakuutusyhtiöihin voi luottaa, koska aina löytyy jokin pykälä millä korvaukset evätään. Vakuutusyhtiöiden toimintaa voisi verrata rikolliseen toimintaan. He keräävät suojelurahaa, jotta ihmiset voisivat nukkua yönsä rauhassa. Vaikka saman turvan saisi pyyhkimällä sillä vakuutusyhtiölle maksetulla setelinipulla p*rseensä ja vetää se vessanpöntöstä alas. Toinen asia minkä olen oppinut, asennan myös kylmälaitteiden alle valumissuojan, samanlaisen mikä jo on astianpesukoneen alla. Aamen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti