tiistai 26. toukokuuta 2015

Kosteusvaurion korvaaminen vol2!

Don't you worry about a thing! Tämä tunnuskappale soi kyseisen yhtiön mainoksessa, minäkin menin tähän IF vakuutusyhtiön tarjoamaan halpaan.


Noh, nyt kun vakuutuksen tarjoamaa turvaa olisi tarvittu jääkaapin kondensioveden aiheuttaman vaurion vuoksi niin vakuutusyhtiö ilmoitti ettei korvaa vahinko, koska kyseessä ei ole äkillinen tai ennalta arvaamaton vahinko, vaan pitkän ajan kuluessa syntynyt vaurio.


Jotenkin vaan v**uttaa niin paljon ettei veri kierrä päässä , mutta ei voi mitään. Maksat kalliita vakuutusmaksuja, mutta vahingon syntyessä vakuutuksen tarjoaja vetoaa johonkin pienellä präntättyyn pykälää ja levittelee käsiään ja sanoo "se on voi voi". Noh, keittiön remontti laajenee sekä kallistuu aika rajusti.


Se on kuitenkin varma, vakuutusyhtiö vaihtuu heti kun tämä asia saadaan päätökseen. En tiedä miten nämä vakuutusyhtiöt ovat päässeet tällaiseen asemaan, jota voi verrata jopa rikolliseen toimintaan? Liikennevakuutuksen puolella on tapauksia, jossa vakuutusyhtiöt ovat lunastaneet autoja ilman korvauksia. Nyt ymmärrän paremmin näitä ihmisiä, jotka ovat kironneet vakuutusyhtiöt alimpaan helvettiin. Olen samaa mieltä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti