lauantai 3. tammikuuta 2015

Alennusmyynnit!

Lupauduin lähtemään meidän perheen kahden naisen kanssa alennusmyynteihin. Ajattelin ettei siellä kauaa mene, olin väärässä. Olin kuitenkin tsempannut itseni sellaiseen mielentilaan, ettei se haitannut. 

Miehet ovat tunnetusti surkeaa seuraa alennusmyynneissä ja sen huomasin tällä reissulla. Vastaan tuli aika ajoin varsin tympääntyneen näköisiä miehiä vaimon/tyttöystävän kanssa, enkä yhtään ihmettele. Sitä vaan mietin miksi naiset "pakottavat" miehen mukaan. Hyviä syitä on varmasti useita, mutta tällä reissulla olin havaitsevanani ainakin seuraavanlaisia:

- Laukun/ostoskassien kantaja
- Maksaja
- Maku tuomari
- Tehdäänpä edes joskus jotain yhdessä. 

Alennusmyynnit ovat naisille ajanvietettä, josta he saavat nautintoa. Miehille se on pahimmillaan täyttä helvettiä. Luulen että osa naisista käy alannusmyynneissä ostamatta yhtään mitään, he vain katselevat ja hypistelevät. Se kertoo vain siitä miten paljon naiset siitä nauttivat. Sallittakoon se heille, mutta yksi pyyntö, älkää raahatko vastentahtoisia miehiänne mukaan.  

Itse oli hymyssä suin koko kuuden tunnin reissun, koska lupasin itselleni palkinnon. Mikäs sen parempaa kuin muutama kylmä olut. Vaimokin totesi reissun päätteeksi, että ne on vähintä mitä olen ansainnut.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti