tiistai 27. tammikuuta 2015

Vesa Keskinen!

Jane!


Iltapäivälehden uutisia selatessani, silmiini osui juttu Vesa Keskisestä ja hukassa olevasta Jane rakkaasta. Vesa lupaa miljoonia, jos Jane ja lapsi löytyvät. Ohhoh vaan!


Olen ana tiennyt, että naiset tulevat kalliiksi. Vesa painii tietenkin eri sarjassa tilin saldon kanssa, kuin 90 prosenttia Suomen muusta miesväestä. Siitä huolimatta häntä käy sääliksi. Asiallisesta miehestä on tullut kuin Tauski.


Onneksi tuollaiseen meininkiin on saatavana apua ja toivottavasti Vesa sitä jossain vaiheessa ottaa vastaan.


Onpas kiva olla normaali kansalainen. Elämä on aika paljon helpompaa joka saralla, kuin kyläkauppiaalla, tai kyläkauppias mannekiinilla. Täytyy toivottaa Vesalle tsemppiä jatkoon, kyllä se aurinko vielä joskus paistaa hänenkin risukasaan ;)


Keskisestä pientä aasinsiltaa myöten omaan elämänhallintaan ja nimen omaan painonpudotukseen. Tämän päivän avauksena pohdin lähteäkö peilisalille treenaamaan vai hiihtämään raittiiseen ulkoilmaan. Päädyin hiihtoon, koska saliharrastuksessa on menossa kevyt viikko. Itsellä on joka neljäs viikko täysi lepo, tai sitten kevyt viikko salilta. Kevyen viikon tarkoitus on käydä ainoastaan pumppailemassa kevyillä paikoilla. Normaalisti käyn neljä kertaa viikossa salilla, mutta tällä viikkoa ajattelin typistää sen kolmeen kertaan yhdistämällä tämän päivän käsitreenin ja seuraavan kerran selkätreenin.


Oma treenijako on tällä hetkellä;
ma - olkapää ja rinta
ti - ojentaja / hauis
ke - lepo
to - selkä/takaolkapää
pe - jalat/hauis
la - lepo
su - lepo


Tähän treenin olen lisännyt joulun jälkeen kahdelle lepopäivälle hiihtoa, millä yritän saada pienennettyä kertyneitä rasvavarastoja ruokavalion lisäksi. Vielä on tuntunut hyvältä ja se on pääasia. Tietenkin hiihto laittaa lihakset tukkoon näin aluksi, mutta kunnon kasvaessa siitä ongelmasta pitäisi päästä eroon, tai viimeistään silloin kun lumet sulaa ;)


Tämän päivän saldona oli 9.4 kilometriä hiihtoa 40 minuuttiin ja sports trackerin suunta antavan kulutuksen ollessa 750kcal :) Raskas keli oli hiihtää, johtuen yli kymmenen sentin uudesta lumikerroksesta. Tästä on siitä huolimatta hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti