maanantai 26. tammikuuta 2015

Maanantai!

Hymy hyytyy!


Maanantait pitäisi kieltää jonkinlaisella lailla. Ihmistä ei ole tehty venymään äärimmilleen viikonlopun jälkeen. Työviikon aloitusta pitäisi ainakin helpottaa valtiovallan toimesta. Esimerkiksi kahdeksan tuntinen työpäivä pitäisi puolittaa.
Muutama hyvä syy;
- Maanantait kuormittaa terveydenhuoltoa ja sitä myöten kansantaloutta kohtuuttomasti sairaslomaa hakevien toimesta, koska kukaan ei halua pilata viikonloppuaan notkumalla aamusta iltaan terveyskeskuksen odotustiloissa tuhannen muun ihmisen kanssa, jotta pääsisi Virolaisen keikkalääkärin epäammattimaiselle vastaanotolle, jollei ole ihan pakko.
- Maanantai kuormittaa viikonloppuna kaksi päivää brenkkua vetäneiden terveyttä kohtuuttomasti, varsinkin jos on aidosti morkkis-krapula ja ei uskaltaisi millään poistua pimeästä kodistaan. Naapurin kukkahattutätikin näyttää silloin pelottavalta belsebulilta.
- Maanantai aamuna jää todennäköisemmin aamukahvit juomatta, se on loppu.
- Maanantai on todennäköisin päivä, kun autosi laukeaa moottoritien varteen.
- Maanantai on se päivä, kun poliisi huomaa autosi katsastuksen menneen umpeen.
- Maanantai on todennäköisin päivä, kun saat pomoltasi haukut. Silläkin on v-käyrä todella korkealla ja juuri sinä satut olemaan lähimpänä kun hän haluaa purkaa sen "johonkin".
- Unohdat kokouksen
- Maanantaina lento on aina myöhässä niin paljon, että myöhästyy jatkolennolta.
- Mennessäsi kauppaan huomaat tarjouksen loppuneen sunnuntaina. Poistut samantien kaupasta ja unohdat ostaa vaimon pyytämät tuotteet.
- Vaimolla alkaa menkat.
- Anoppi soittaa ja ilmoittaa tulevansa käymään.
- Postinjakaja tuo selkä vääränä laskuja, pääsisit niiden määrällä guinessin ennätystenkirjaan.
- Jehovat käy oven takana.
- Käy ilmi, tyttärelläsi on poikaystävä, "se" on somali.
- Maanantaina ei luista suksi laisinkaan. Ei se kyllä luista muinakaan päivinä, mutta maanantaina se vituttaa normaalia enemmän.
- Unohdat antaa kissalle ruokaa, se paskantaa mielenosoituksellisesti olohuoneen nurkkaan.
- Yrität alkaa maanantai illalla nukkumaan, naapurin työttömällä pitkätukkahipillä on bileet ja se luukuttaa musiikkia täysiä.


Miksi Suomi johtaa itsemurhatilastoissa? Jos en ole ihan väärässä niin suurin syy siihen on maanantai! Ei kenenkään psyyke kestä väkivaltaisia maanantaita. Siihen vielä lisätään älyttömät pakkaset ja kaamos niin soppa on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti