perjantai 23. tammikuuta 2015

Ensitreffit alttarilla!

Mikään ei ole kuin ennen!


Otsikot huutavat, ensitreffit alttarilla-miksi lähdin mukaan. Ensitreffit alttarilla-parin hääyö. Ensitreffit alttarilla-he ovat rakastunein pari, katso ketkä ovat vielä yhdessä, pappi kertoo yms. Ensimmäinen ajatus ohjelmasta oli vain yksi sana, miksi?


Se on tietenkin jokaisen oma asia mitä haluaa elämällään tehdä, mutta kuka oikeasti lähtee mukaan tuollaiseen? Sellaiset jotka eivät päässeet BB-taloon tai Temptation Island sarjaan?  Ohjelmasta tulee mieleen ensimmäisenä Kari Salmelaisen juontama Napakymppi potenssiin kymmenen. Napakymppi oli sentään laatuviihdettä aikana jolloin avioliitto merkitsi ihmisille vielä paljon. Aikana jolloin ihmisten päällimmäinen ammattihaave ei ollut tv-julkkis. Itse nimeäisin ensitreffi alttarilla ohjelman uudelleen, helvetilliset sokkotreffit.


Tästä tuli mieleen, seuraava formaatti voisi olla jäähyväiset hautajaisissa. Toinen hyvä idea olisi helvetilliset kastajaiset tai rippileiri BB-talo tyyliin. Nykyinen ohjelma tarjonta televisiossa on kovin yksipuolista. Hää-, sisustus- ruoanlaitto- ja painonpudotus ohjelmat täyttävät parhaimmat katseluajat. Näiden uusinnat täyttävät sitten loppuajan höystettynä toissa vuotisella putouksella.


Itse katson televisiota nykyään todella vähän. En lähde sen suuremmin kitisemään tarjonnasta, koska omilla valinnoilla vältyn kaikelta em. "kuralta. No okei, ei ensitreffit aivan huono voi olla, koska yli miljoona ensimmäisen jakson katsojaa ei voi olla väärässä. Vai voiko?


ohjelmien tuomaa julkisuusarvoa ei voi rahassa mitata, mutta se voi poikia mukaviakin yllätyksiä sekä taloudellista hyötyä. Itse olen joutunut muutaman kerran sanomalehtien ja sitä myötä myös lehtien nettisivuille. Sitä kautta olen huomannut julkisuuden vaikutuksen. Ihmiset ovat olleet hetken kiinnostuneita minusta, kunnes asia on unohtunut tai jäänyt taka-alalle ja minusta on tullut taas normaali "nobody". Tuollainenkin julkisuus on ollut itselle jo tarpeeksi "traumatisoivaa", joten sitä myöten tiedän ettei minusta olisi ikipäivänä yhteenkään reality-sarjaan. Näin ollen nostan hattua ensitreffit alttarilla sarjan esiintyjille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti