perjantai 23. tammikuuta 2015

Hullu päivä!

Miehen rääkkäystä!


Aamu viidestä asti olen vetänyt "putki punaisena" ympäri maakuntaa. Päivään on mahtunut töitä, tai oikeastaan työmaalla oleskelua. Töiden jälkeen sali"reeni" amis-jannujen varjossa. Järjestääkö ne nykyään heidän liikuntatunnit käyttämälläni maksullisella peilisalilla? Oli nimittäin sen verran paljon tulevaisuuden toivoja "vääntämässä" peilisalilla rautaa, ettei meinannut sekaan mahtua. Noh, mitään muuta en saanut salilla aikaan, kuin verenpaineet tappiin. Sen jälkeen oli kiva lähteä isolle kirkolle "shoppailemaan" neljän naisen kanssa, joista yksi oli kaiken lisäksi Turkulainen. Kaikkea sitä tulee luvattua heikkoina hetkinä.


Tuli taas kerran tutuksi henkat ja maukat sekä muutamat bling bling kaupat. Äsken raahauduin kotiin viimeisillä voimilla ja totesin, täällähän haisee kissan paska, tarkemmin ottaen narttukissan paska. On se kiva, että kissakin arvostaa tällaisia päiviä.


17 tuntia yhtä soittoa liikenteessä. Nyt voi sanoa, olen antanut kaikkeni tälle päivälle itsestäni. V..tu, elämä on kuin silkkiä vaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti