perjantai 16. tammikuuta 2015

Kipikonna vs. kissa

Lemmikkieläimet!


Meillä asuu kaksi lemmikkieläintä, kissa sekä punakorvakilpikonna. Kummatkin ovat varsin sosiaalisia eläimiä ja ne osallistuvat arkirutiineihin omalla panoksellaan. Punakorva on välillä jopa yltiösosiaalinen, ja se tietää kaiken lisäksi mitä haluaa. Ikää tällä otuksella on suunnilleen 30 vuotta ja sinä aikana se on oppinut ainakin kerjäämään. Sen lisäksi se ilmoittaa asiansa kopistelemalla kilpeään lattiaa vasten. Päivät se viettää akvaariossa, jossa on kuivattelu/lämmittelytaso. Yöt se nukkuu yleensä kissalle tarkoitetussa kopassa lattialla. Silloin tällöin se tympääntyy yksin nukkumiseen ja yleensä se tapahtuu keskellä yötä. Silloin se ilmoittaa tympääntymisestään hakkaamalla kilpeään lattiaa vasten niin kauan, kunnes joku, tai yleensä vaimo nostaa se saman peiton alle viereensä, jossa kilpikonna nukkuu tyytyväisenä sitten niin kauan kuin vaimokin.
Meille otettiin ennen joulua kissa, joka on alkanut näyttämään tässä muutaman viikon aikana myös oman luontonsa. Olen aina tiennyt, että pitkässä juoksussa koira ja omistaja alkavat muistuttaa toisiaan, mutta en uskonut kissan alkavan matkimaan omistajaansa. Minä aloitin hiihtämisen niin kissakin innostui lajista.


Tuossa se on seurannut televisiosta tulevia hiihtokisoja alusta loppuun asti varsin kiinnostuneena. Aina kun olen yrittänyt vaihtaa kanavaa, se on mulkoillut pahasti. Että sellaista tähän päivään. Meillä asuu outoja otuksia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti