lauantai 17. tammikuuta 2015

Toinen jalka haudassa?

Roskaposti!


Kävin lukemassa sähköpostin ja yksi viesti hyppäsi silmille. Tarjous vain sinulle, kun tilaat ET-lehden nyt niin saat sen huippuedullisesti! Eläkeläisille ja varsinkin yli 50-vuotiaille naisille tarkoitettu yleisaikakausilehti tarjoaa varmasti lukuelämyksiä kohderyhmälleen, mutta en tunne kuuluvani ainakaan vielä kyseiseen ryhmään.

Luuleeko tämä viestin lähettänyt "tumpelo" minua ikäihmiseksi??? Noh, ei muuta kuin tuumasta toimeen ja lähettämään vastausviestiä sähköpostiin. 


Tervehdys arvoisa lehtikauppias ja kiitos loistavasta lehtitarjouksesta! 

Lupaan tilata edustamanne lehden vuosikerran, jos saan kaupanpäälle jalkarahin. Pyytäisin kuitenkin huomioimaan seuraavan asian, kun istahdan sohvalle lukemaan loistavaa eläkeläisille tarkoitettua ET-lehteä ja nostan TYÖPÄIVÄN väsyttäneet jalkani rahin päälle, se vaatii teidän läsnäoloanne. Kyllä, ymmärsitte ihan oikein. Te toimitatte nelinkontin jalkarahin virkaa. Kuten varmaan osasitte lukea rivien välistä, en kuulunut oikeaan kohderyhmään loistavan lehtitarjouksen kanssa! Seuraavan kerran lähettäessänne loistavia lehtitarjouksia, niissä kannattaa ottaa huomioon vastaan ottajan ikä.

Nimim. TYÖSSÄ KÄYVÄ MIES!

Nykyään sähköposti tukkeutuu näistä roskaposteista, Niistä eroon pääseminen on yksinkertaisesti mahdotonta, tai se vaatii vähintään melkoista työmäärä. Itseään voi tietenkin hauskuuttaa niiden kustannuksella ja lähettää vastausviestejä ns. kieliposkella. Ennen täyttyivät postilaatikot roskaposti mainoksista, nykyään sähköpostit. Se on vaan kestettävä vaan. 

Itsellä on erikseen työsähköposti, jota en käytä muuhun kuin työasioihin. Siihen ei onneksi tule roskapostia, koska olen suojellut kyseistä osoitetta. Itsestään nettiin syöttämät tiedot ovat kauppatavaraa. Syöttämällä sähköpostiosoitteen johonkin kilpailuun tai some-palveluihin, sinusta tulee välittömästi julkista riistaa. Kaikennäköiset ET-lehtikauppiaat saavat sinun tietosi ja alkavat pommittamaan sähköposteilla. Melkoista p*skaa, en voi muuta sanoa. Osaan tilata sen ET-lehden ilman tuputtavia sähköpostejakin, jos tarvetta tulee. Epäilen vaan ettei tule ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti