torstai 22. tammikuuta 2015

Onni onnettomuudessa!

Tilipäivä!


Se tunne kun aamulla laahustat masentuneena pankkiautomaatille nostamaan tililtäsi viimeisiä euroja. Saldoa tarkistaessasi huomaat saaneesi palkan menetetystä vapaa-ajasta ja mielesi valtaa suunnaton riemu. Siinä vaiheessa ajatuksiisi välähtää yksi lause, "nyt elämä risaiseksi". Ei muuta kuin kotiin kiitolaukkaa vaihtamaan ykkösiä päälle, ajatuksena mennä paikallisen pubin tiskin päähän ottamaan mukia ja huutamaan isoon ääneen "MINÄ TARJOAN!"


Se tunne, kun päästyäsi kotiin kompastut eteisessä olevaan laskupinoon, kaadut ja lyöt pääsi kohtuu pahasti. Iskun voimasta pari inkkaria vaihtaa kanootissa paikkoja ja tästä syystä ajaudut verkkopankkiin maksamaan laskuja. Havahdut todellisuuteen vasta sulkiessasi verkkopankkia. Siinä vaiheessa ajatus pubiin menosta palaa mieleesi ja varmistat kerran vielä tilin todellisen saldon...WTF!!!


Sitä tunnetta ei voita mikään, olet ollut jälleen järkevä ja vastuullinen laskunmaksaja. Kiitos postinjakajalle tästä. Ilman hänen työpanostaan olisin ryyppäämässä ja tarjoamassa tiliäni tyhjäksi!!! Se olisi tietänyt postinjakajalle ylimääräistä työtä karhukirjeiden muodossa. Nyt minä en kuulu siihen suurenevaan maksuhäiriöisten porukkaan ja "posti-Pate" pääsee aavistuksen helpommalla. Ai että kun elämä on ihaaa...aaa, eikun ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti